Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Core2duo6600 #86201 üzenetére
Sokan ezt másképp gondolják, ami nem baj viszont sokan meg teljesen feleslegesen veszik a drága routereket amikor egy olcsó de jó szoftverrel ellátott router tökéletesen megfelelő lenne. Nekem is van egy AX92U-m viszont az AC57U Padavan firmware-el egyelőre "pariban van vele" mivel nincs AX-es eszközöm és az AC-s eszközök 90%-a maximum 867Mbps linksebességre képes, sok eszköz meg vezetéken csatlakozik, tehát amíg nálam az AC57U-t maximálisan kihasználom és tökéletesen ellátja a dolgát addig az AX92U 40%-os kihasználtsággal próbál megfelelni, a többi "felesleg" meg csak úgy van. Én kiváncsiságból vettem az AX-es routert amit meg is tartok és néha cserélgetem őket, frissítek, stb, de a Padavan megy úgy átlaában a CFW firmware szabadsága megfizethetetlen.
-
dkess
őstag
válasz
Na, én is erre gondoltam ...
A kérdezőnek meg szüksége lenne rá - feltételezhetően azért is vette azt. Úgy egyébként a kijelentő mondatodnál elfelejtetted hozzátenni, hogy "szerintem" ... Írom ezt még AC -s router tulajként, aki a multigigabit -es portok terjedéséig (értsd és mond: egynél több ilyen) nem is szeretne váltani.
Úgy egyébként volt már nálam pár hétig AX -es router. Újként nem is igen vennék már mást ...
@#86203,
Egészen biztos, hogy a következő laptopod is N -es lesz? Biztos fogsz még kapni olyat amikor aktuális lenne a következő lapos? ...
(routert a közeljövőnek vesszük - nem a múltnak)
-
Alex91
félisten
válasz
De ha most kenytelen az ember venni, akkor mar nem vesz AC-set...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest