-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz ekkold #79566 üzenetére
Koszonom, jol hangzik. Tetszik az anyag, amit kuldtel, hasznos hetvegi olvasmany lesz!
(#79560) vargalex
Szoktam olvasni az irasaid, ha azt mondod, hogy megeri azt a +7 ezret, akkor bele fog ferni. (Bar fura lesz, hogy az egyik eszkoz feher, a masik meg fekete... a ket feher jobban mutatott volna egymas mellett.)(#79565) blakey
Nem szeretnek openwrt-t, meg dd-wrt-t hegeszteni most. Mind a kettot probaltam, tobb eszkozon is, soha, egyik sem lett stabilabb tole. Igen, kaptam franko feature-oket, de olyan egyszer sem volt, hogy stabilabb lett volna.(#79564) szir3na
Azt semmi kepp sem szeretnek botnetet epiteni. (Tudom, nem en epitem, hanem feltorik, es...) Miert olyan sokkal konnyebb a router os eszkozokkel epiteni, mint egy sima soho routerrel?Node komolyan! Ha felsorolt markakat nem, es mikrotik se a router os miatt, akkor mit?
Neztem meg ezt a Buffalo AirStation WHR-600D-t. Ez teljesen ismeretlen a szamomra, munkatarsam szerint jo... Vagy neztem a Synology RT2600ac-t, de ez azert rohadt sokba kerul. Ok, a brand-del jok a tapasztalataim. Esetleg lehetne a Cisco Small Business RV160W VPN. Gondolom ez nagyon jo, mondjuk ennyi penzert legyen is jo. Esetleg meg a Ubiquiti Networks AmpliFi Instant Home Wi-Fi System lehetne meg, de errol azt sem tudom, hogy micsoda. Kommersz cuccnak nez ki, jo sok penzert...Tenyleg nem tudom. Szeretnek egy gigabites portot, meg jo lenne az AC-s net, de nem elvaras. Nem kell kulonosebben nagy sebesseg. Csak ne fagyjon le, ne dobalja az eszkozoket! Jut eszembe, kicsi a lakas, nincsenek falak, nem nagyon vannak kozeli szomszedok, csak 1.
Bocs, ossze vagyok zavarodva, mi kell nekem, csak nem akarok mar megegy vackot. Szeretnem egyszer beallitani, aztan menjen 10 evig, mint a Linksys WRT54GL.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- X box one s all digital