Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adika4444

addikt

válasz tvamos #79569 üzenetére

Hatalmas +1 a hAP ac^2-re és a leírásra, ha van rá egy fél napod, a linkelt útmutató alapján elég jól fellőhető úgy, hogy ne legyen lyukasabb mint más routerek, sőt... Aztán ha érdekel a téma, akkor elég jól bele lehet mélyedni. Van demo.mt.lv és demo2.mt.lv ahol ki tudod próbálni a webfelületet és az SSH-s vezérlést (felhasználónév admin), ezt mindenképp javaslom rápillantásra.

Itthon üzemelt pár hónapot, majd negyedik hónapja muzsikál rokonnál egy ilyen. PoE adapterrel egyetlen ethernet kábel megy bele, long term firmware-rel hozzá sem kell nyúlni. Itthon is csak azért lett cserélve, mert rokonnál routercsere jött, és akkor már nálam lett új eszköz, egy Ubiquiti ER-X személyében.

Nekem az egyetlen ami nagy nehézség volt elsőre a port forward felkonfigurálása Hairpin NAT-tal, de ha egyszer megérti az ember a lényegét, akkor nagyon jó az is.

• blakey

titán

válasz tvamos #79569 üzenetére

Nem vonom kétségbe, hogy voltak rossz tapasztalataid, de ha olvasod a topikot akkor láthatod, bogy vannak hozzáértők is akik pont az általad felsorolt márkák közül használják valamelyiket valamilyen CFW-vel és nimcs rossz tapasztalatuk. Nekem is voltak kellemetlen pillanataim TP-link vagy Sybology routerrel, előbbinek a gyári szoftvere volt rossz, OpenWrt megoldotta, utóbbi meg teljesen használhatatlanná tett 2 eszközt, tehát bármilyen márkával és rendszerrel lehetnek gondok. Az OpenWrt meg egyéb CFW-k is akkor jók ha maximálisan támogatottak az adott eszközön, ha olyat választasz akkor nem kell hegeszteni, pl. nálam most az AC65P OpenWrt-vel hónapok óta stabil. Mondjuk Asusból nekem eddig csak olyan routereim voltak amivel nem volt gond.

Új hozzászólás Aktív témák