Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bluemirage
üzenetére
Ez szerintem halovánnyal még elfér ide...
Örülnék, ha tudnám a megoldást, különösen, hogy én is fontosnak tartom azt, hogy legalább feleslegesen ne terheljük a környezetet.
Nem tudom, egyáltalán hol az igazság, és milyen arányoknál milyen eredmény jön ki, de azén felfogásomban maga a "vas", azaz a minél ritkább csereperiódus egy kis fogyasztású eszköznél nagyobb megtakarítást eredményez, mint az energiaspórolás. Persze sok az ismeretlen az egyeneletben, de az én tapasztalataim és tanulmányaim alapján egy egyébként jó minőségű routernél "nyerőbb" stratégia a folyamatos üzem.
A kiszámíthatatlansága mellett ez viszont szerencsére nem egy igazán nagy fajsúlyú probléma, úgyhogy valahogy úgy érzem, hogy a jelen iformációink alapján nagyjából ki is tárgyaltuk.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX