Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Ez nem egy menedzselt hálózat 2000 endpointtal
Hát ahhoz kevés amit írtam, valójában ezek az eszközök, komolyabb szintű lakossági szintre vannak tervezve, szó nincs arról amire te gondolsz. Én inkább úgy fogalmaznám meg, manapság sok esetben kevés az eddig bevált hálózati eszközök. Egyrészt, lakossági szinten is egyre több eszköz csatlakozik az internetre. Tv-k, tablet, mobil, laptop-ok, nas. kamera stb.. és nem árt ezeknek az eszközöknek már normális infrastruktúrát elé rakni, ahhoz hogy relatív biztonságos, és probléma mentes legyen. Persze, értem én amit mondasz, és tudom nagyon nem olcsó eszközök.Most őszintén, milyen gyakran kell frissíteni home-grade hálózati eszközöket?
Hát igen, ez sajnos valójában elég nagy probléma, hogy elég ritkán adnak ki rá frissítéseket. a UBNT-ről ez nem mondható el, meglehetősen sűrűn frissítik az eszközeiket.és az ubi marketing dumája nekem nagyon nem hozta át hogy miért vegyek
Ahogy érzed. Én csak ismét leírtam hogy véleményem szerint hogyan lenne érdemes normálisan megvalósítani amit szeretnél. A többi, már igazán a te döntésed. -
Cirbolya_sen
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
jól gondolod

remekül kezelhető sima, vagy poe-s switchel is az Ubi AP, ha a router is Ubi akkor meg minden lényeges dolgot be tudsz állítani ami otthonra kell.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX