Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Igen, vehetsz hozzá DDR3-at, sőt, csak az javasolt az olcsósága miatt (a DDR2-höz viszonyítva). Az alaplap egyszerre csak vagy DDR2-t, vagy DDR3-at kezel, ezt azért tartsd szem előtt.
(#9378) headhunter: Amiket felsoroltál, mind jó minőségű, én nem állítanék sorrendet, mindegyiket másért szeretjük. A GEIL régebbi, már alig kapható szériáival kell csak vigyázni, ott voltak gondok. A RAM Bazárról (rambazar.com) semmit nem tudok, de engem is érdekelne.
(#9381) jeni: "Geil, G.SKILL, Kingston, Patriot -ők maguk gyártják a memóriákat
Corsair meg címkéz" A Corsair is ugyanúgy csak a chipeket vásárolja meg, mint az általad felsoroltak.(#9382) peu407: Itt az aprón keress még garanciális, nagyobb (1,65-1,8V) üzemfeszültségű modulokat. Azok rendszerint régebbi chipeket tartalmaznak, és valószínűleg kompatibilitásban jobbak az X48 MCH-hoz, mint az újabb modulok. No meg mivel keveseknek jók ezek (a modern LGA1366, LGA1156, SNB, SNB-E, IVB procik nem szeretik ezeket, max. 1,65V-os RAM tehető melléjük), így nincs rájuk akkora kereslet, találni jó vételeket. Mindenképp garisat keress. Amúgy a mezei Kingmax RAM szerintem tökéletes.
(#9383) gurabli: Mehet nyugodtan a Kingmax! Nagyon korrekt RAM-okat ad ki a keze alól az a gyártó.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Jogász topic
- Xbox Classic / Xbox 360
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston 8GB DDR4 3200MHz laptop memória, KVR32S22S8/8
- LGA 2011 v3, 16 Gb ram 2x intel xeon 2680v3 24 mag 48 száll!
- Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 rev:3.2 AMD FM2/FM2+ alaplap
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest