- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresnék, amibe be lehet azt állítani, hogy x időnként (pl 1percenként) megnyomjon egy gombot (pl az F3at.)
Köszi
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Discord használok, amibe szeretem azt a funkciót, hogyha én vagy más beszél akkor addig mindent lehalkít majd vissza.
Azonban (nembiztos emiatt van) sokszor azt veszem észre össze vissza el vcannak állítódva hangerők.
Képen mutatom pl.:Olyan programot keresnék, amivel meg tudom oldani, hogy az összes hangcsúszkát egységesen tudnám visszaállítani pl 70%-ra és ne kelljen mindet egyesével azonosra állítanom hogy úgy tudjam csak főcsúszkával állítani egyszerre.
Valaki ismer erre alkalmas programot?
-
-
kory24
őstag
Sziasztok!
A Softros LAN Messenger-hez hasonló programot tudtok?
Olyan kellene, ami nem fizetős
A cél, hogy helyi hálózaton levő gépek tudjanak egymásnak üzenetet küldeni.
Próbáltam már a NetWritert is,de azzal az a baj nem mindig indul el, néha érdekes hibát ad és csak gép újraindítás után indul el újra....
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest