- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresnék, amibe be lehet azt állítani, hogy x időnként (pl 1percenként) megnyomjon egy gombot (pl az F3at.)
Köszi
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Discord használok, amibe szeretem azt a funkciót, hogyha én vagy más beszél akkor addig mindent lehalkít majd vissza.
Azonban (nembiztos emiatt van) sokszor azt veszem észre össze vissza el vcannak állítódva hangerők.
Képen mutatom pl.:Olyan programot keresnék, amivel meg tudom oldani, hogy az összes hangcsúszkát egységesen tudnám visszaállítani pl 70%-ra és ne kelljen mindet egyesével azonosra állítanom hogy úgy tudjam csak főcsúszkával állítani egyszerre.
Valaki ismer erre alkalmas programot?
-
-
kory24
őstag
Sziasztok!
A Softros LAN Messenger-hez hasonló programot tudtok?
Olyan kellene, ami nem fizetős
A cél, hogy helyi hálózaton levő gépek tudjanak egymásnak üzenetet küldeni.
Próbáltam már a NetWritert is,de azzal az a baj nem mindig indul el, néha érdekes hibát ad és csak gép újraindítás után indul el újra....
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest