Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
Sziasztok. Nem rég raktam össze az új gépemet. A Hdd maradt a régi egy 320-as seagate. Mostanába azt vettem észre h valami nagyon megdolgoztatja (Hdd led villog, meg lehet hallani a h dolgozik cefettül) és belassul az egész rendszer elég keményen.
Van valami alkalmazás ami naplózza vagy mutatja h mi mennyire használja Írás/olvasás a merevlemezt az adott pillanatba? Amúgy ez csak rendszer meghajtónak és tárolásra van használva. Hdd senti-vel megnéztem 100% a winyo állapota. Valamit tudnátok ajánlani?
-
royalka
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Power ISO.. Én őt használom már nagyon régóta..dupla kattal egyből a progit hozza be..
-
royalka
őstag
Sziasztok....
Van olyan program amivel meg tudom tiltani alkalmazások telepítését?? Windows7 oprendszerem van.. Régebben mint ha a Kasper SKY tudta volna de nem találom azt a verziót vagy a beállítást..
Nem szeretnék másik fiókot létrehozni de még is valahogy meg kéne oldanom ezt a problémát.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OpenMediaVault
- Anime filmek és sorozatok
- Jogász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megnézem mind a 2-t..