Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz Vasinger! #21479 üzenetére

Én melóban irfanview-al szoktam szkennelgetni.
    Van egy jó tulajdonsága, miszerint szépen sorszámozva menti egymás után a fájlokat a szkennelés elején megadott mappába.

Körülvágni viszont magától nemigen tud, legalábbis a saját szkennelő felületén én nem találkoztam ilyennel, igaz mostanában nem is használtam azt, hanem a szkennerhez adott gyári felülettel használom. Na az tud szépen szkennelni és körül is jelöli/vágja a dokumentet.
    Melóban Canon szkenner van, viszont Epson szkennereknél is találkoztam hasonló kialakítású szoftverrel.

HP szkennernél nem emlékszem ilyen fícsörre, de mostani újabb szkenner nem volt HP-ból a kezem alatt.

Azonos méretű doksikkal gyorsan lehet így dolgozni, mert a bemutató szkennelésnél szépen körüljelöli a doksit és innentől már csak a normál szkennelést kell minden egyes dokumentnél megcsinálni.
    Viszont, ha a dokumentumok eltérő méretűek és használni akarod az automatikus körüljelölést, akkor mindegyiknél meg kell csinálnod a bemutató/normálszken procedúrát.

Utóbbi esethez javaslom, hogy rendezd a doksikat azonos méret szerint, így csak a különböző méreteknél kell a bemutató szkent elvégezned.

De persze a legjobb az lenne, ha szoftverből is szépen automatikusan nagy pontossággal lehetne "kivágni" a hasznos anyagot.

No hátha lesz ilyen szoftra is javaslat.

Új hozzászólás Aktív témák