- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Vasinger! #21479 üzenetére
Én melóban irfanview-al szoktam szkennelgetni.
Van egy jó tulajdonsága, miszerint szépen sorszámozva menti egymás után a fájlokat a szkennelés elején megadott mappába.Körülvágni viszont magától nemigen tud, legalábbis a saját szkennelő felületén én nem találkoztam ilyennel, igaz mostanában nem is használtam azt, hanem a szkennerhez adott gyári felülettel használom. Na az tud szépen szkennelni és körül is jelöli/vágja a dokumentet.
Melóban Canon szkenner van, viszont Epson szkennereknél is találkoztam hasonló kialakítású szoftverrel.HP szkennernél nem emlékszem ilyen fícsörre, de mostani újabb szkenner nem volt HP-ból a kezem alatt.
Azonos méretű doksikkal gyorsan lehet így dolgozni, mert a bemutató szkennelésnél szépen körüljelöli a doksit és innentől már csak a normál szkennelést kell minden egyes dokumentnél megcsinálni.
Viszont, ha a dokumentumok eltérő méretűek és használni akarod az automatikus körüljelölést, akkor mindegyiknél meg kell csinálnod a bemutató/normálszken procedúrát.Utóbbi esethez javaslom, hogy rendezd a doksikat azonos méret szerint, így csak a különböző méreteknél kell a bemutató szkent elvégezned.
De persze a legjobb az lenne, ha szoftverből is szépen automatikusan nagy pontossággal lehetne "kivágni" a hasznos anyagot.
No hátha lesz ilyen szoftra is javaslat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest