Hirdetés
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Ibituba
üzenetére
Hát a CD játszó ABC sorrendben pakolja a mappákat / fájlokat
Tehát nevezd el úgy hogy neked jó legyen (gondolom ezt értetted az alatt, hogy bemásoltad neked megfelelő sorrendbe egy mappába). Ezt követően bármivel kiírhatod (pl. ImgBurn-nel is), mivel a tartalom "megjelenítése" csakis az elnevezésektől fog függeni.
Viszont amit írtál, hogy valami "szerint csökkenő sorrend" nem hangzik túl jól asztali CD játszó szempontjából, hacsak az asztali lejátszón nem tudod pontosan ilyen módon rendezni a lejátszást.
A CD játszók név szerinti emelkedő sorrendben játszanak.No itt jöhet jól számozással sorrendbe rakni a mappákat és azokban ugyanúgy számozással sorba rakni a fájlokat.
Remélem érthetően fogalmaztam

-
AtHoS
nagyúr
válasz
Ibituba
üzenetére
Akkor most már "csak" azt nem értem, hogy miért nem írod ki lemezre és nézegeted a kiírt lemezed azzal (mert ezt ismét nem írtad le, de feltételezem a Windows-os Intéző), amivel a winyódon a zenéket.
Meg fogsz lepődni az eredményen, mivel a windows intézős megjelenítési sorrendre nincs hatással az ImgBurn Build ablakában látott sorrend.
Remélem közös nevezőre kerültünk

Szerk.
Teszthez rakhatod ISO-ba, majd egy virtuális meghajtóban ki is próbálhatod lemezírás nélkül -
AtHoS
nagyúr
válasz
Ibituba
üzenetére
Kihagytad, hogy mi szerint rendezed: "rendezés ???? szerinti csökkenő sorrend"
???? = idő? név? méret?
Egyébként valahogy sosem tűnt fel nekem íróprogramokban, hogy lehetne "rendezni" velük.
Valahol félúton nem értek valamit, szóval rágódjunk még kicsit.
A "pl a zenéim szépen kigyűjtöm egy mappába nekem megfelelő sorrendbe ami jelen esetben rendezés szerinti csökkenő sorrend" pontosan mit is takar? Hol látod szépen rendezve a zenéidet? gyakorlatilag az érdekel, hogy mivel nézed rendezve. Mert szerintem ott kellene a rendezgetést megoldani és nem ImgBurn-ben.ImgBurn-ben lehet állítani a lemezre írás sorrendjét, de a felírt adatok megfelelő sorrendben történő megjelenítése a fájlkezelő feladata.
Bár nem értem pontosan a problémádat ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Call of Duty: Black Ops 7
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- NBA és kosárlabda topic
- Óra topik
- Milyen monitort vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest