-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BitRider #52267 üzenetére
Ennek pontosan mi is a menete? Mert elvileg olvasható pdf file-t tettem be a konverterbe (előtte OCR PDF-re konvertáltam), aztán azt próbáltam word docx-re áttenni, de. Vagy egy össze-vissza tördelt értelmetlen szöveget dobott ki (text only), vagy képként kezelte a pdf oldalait, így persze az editálás bukta.
Simán a pdf file-t kellene konvertálnom docx-be, mert elég sok helyen és sok mindent kellene javítani, de így kaptam meg a dolgot
koszonom szépen bármi észrevételt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest