-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #51816 üzenetére
Köszi a választ!
Találtam egy-két szoftvert (PhotoPrism, Excire), amik előre elkészített modelleken alapuló tárgyfelismeréssel tagelik a képeket, ezeket még kipróbálom, mennyire működnek, hátha ennyi elég lesz.
Van egy jó ismerősöm, aki pont machine visionnel és object recognitionnel foglalkozó cég egyik alapítója, de előbb itt tettem fel a kérdést, nem akartam addig zavarni, amíg még én sem vagyok képben. Azóta már írtam neki, mondott pár dolgot, ami mentén tovább utána tudok olvasni a dolognak.
Köszi a felajánlást a kontaktokra, de sajnos kevesebb jön ebből, minthogy megérje egy külső fejlesztő. Hiába győzködtem a céget, akiknek fotózok én is és még pár másik fotós, hogy kitermelné a befektetést, ha válogatás helyett több időnk lenne fotózni, de süket fülekre talált...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vicces képek
- Kuponkunyeráló
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- potyautas: Nóta állj!
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest