Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annak idején SpaceJam rázta gatyába az összefoglalót (és tisztességes munkát végeztt amúgy), de mint láthatod, a fiókja felfüggesztésre került. (Ne kérdez miért, Én sem tudom, pont akkor kb. 2 hétig nem voltam PH!-ra bejelentkezve, mikor meg igen, akkor ez fogadott)
Utoljára 2021.10.30-n lett frissítve az összefoglaló, azt meg nyilván Te is tudod, hogy 1 hónap alatt is jöhetnek ki új verziók egy adott szoftverből és az is megtörténhet, hogy ami addig ingyenes volt, azt fizetőssé teszik...
Szóval a lényeg, hogy anno volt (és most is elérhető) a Duplicate Cleaner Free Limited változata.UI: Mondjuk Neked akkor sem felelt volna meg, mert a Free-ben nem lehet képeket összehasonlítani.
UUI: Képeket csak úgy lehet összehasonlítani, ha a különböző képformátumokból kinyerjük a teljes képadatot (összes pixelt, ha úgy tetszik) és összetettebb algoritmus(ok) segítségével próbáljuk meghatározni, hogy az egyik kép hány százalékában azonos a másikkal (mert pl egy házról csináltál egy tucat képet, csak épp más-más perspektívából, de attól még ugyanarról a házról vannak a képek). Ez időigényesebb feladat, mint egy sima filecompare, ezért lassabbak az ilyen szoftverek. -
AtHoS
nagyúr
Megkövetem magam, mert...
Nem tudom ki szerkesztette a leírásokat az összefoglalóhoz, de most rálestem az Awesome Duplicate Photo Finder-re, aminek leírásából kimaradt a duplicate szócska, így alapból skippeltem is, de jobban átnyálazva a program elnevezéseket csak úgy gondoltam valami ilyesmi jó lehet és mintha dolgozna is, bár lassúcska kicsit, mert tartalom alapján hasonlítgat, ahogy kivettem.
Winmerge-re is ránézek....majd (mondjuk erre kapásból fájlok összehasonlítása maradt meg bennem régről, így szintén skippelve lett első nekifutásban), mert ennél is említettek fotóhasonlítgatás mókát weboldalukon, meglátjuk mapparendszerben működőképes-e
Szóval lehet mégiscsak van/lesz megfelelő progi összefoglaló alapján
szerk.
IT user
Köszi rálesek erre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- XPEnology
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest