-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kence Fice
lelkes újonc
válasz
BigBadPlaYeR #51118 üzenetére
De sokan dicsérik a Joplin -t is. De az csak offline ingyenes, én meg pont online szinkronizálhatót kerestem anno.
A kedvedért megnéztem, szenvedtem a win portable verziójávalegy ideig, majd letöltöttem féltucatnyi videot, mindenhol hasonlóan szenvedtek vele, úgy tűnik, hogy
- ténylegesen nem jegyzetelő, hanem webes formátumú szövegszerkesztő, azok vannak oda érte, akik html kódokkal szeretik formázni a szövegeket és képeket illeszteni bele
- elsősorban mobilra és tabletek-re fejlesztik
- fizetős az általuk megszabott weboldalhoz szinkronizálás esetén, de linux-os verziónál valaki docker-re és másra hivatkozott, hogy úgy ingyenesÉn egyszerű "csekklistának" a Microsoft ToDo -t használom.
Inkább az ingyenes todo portable-t ajánlom, jó lenne látni hozzá egy kis továbbfejlesztést, de hát ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- Gmail
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest