-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49972 üzenetére
Sziasztok!
A témához kapcsolódva, én most futottam bele ebbe a klónozó programba [Hasleo Backup Suite Free]
Nem próbáltam ki élesben, csak feltelepítettem átnéztem a funkcióit, készítettem boot lemezt, azt is elindítottam, hogy milyen és mik vannak benne.A leírása szerint teljesen ingyenes otthoni és céges használatra egyaránt (támogatja a windows server verziókat is). Nincs is fizetős változata, csak a free létezik, szóval nincs benne funkció korlátozás. Tudja a WinPE alapú lemez készítést, boot menübe beépülve indítást, ütemezett automatikus mentést email értesítéssel, teljes/inkrementális/diferenciális mentést, stb. Nagyjából mindent ami kellhet egy klónozó programban, ja és még magyarul is tud a kis szivem
Csak egy dolgot nem találtam benne, felcsatolni és belenézni az image fájlba úgy tűnik nem lehet. Ez még lehet bekerül később, mert folyamatosan frissítik. [Changelog] a reference fülön, a mostani változat ehavi verzió.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49972 üzenetére
Ez nagyon jól hangzik, főleg, hogy már W11-re optimalizálod a dolgot. Bár ha hosszabb távra tervezed a cikket, lehet, jó lenne várni még vele, amíg utolérik magukat a szoftvergyártók is, mert ha lesz funkciókban változás, akkor az leginkább a következő hónapokban várható. Vagy majd update-elsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Apple MacBook
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- Macska topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- PC Game Pass előfizetés
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest