Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49972 üzenetére
Sziasztok!
A témához kapcsolódva, én most futottam bele ebbe a klónozó programba [Hasleo Backup Suite Free]
Nem próbáltam ki élesben, csak feltelepítettem átnéztem a funkcióit, készítettem boot lemezt, azt is elindítottam, hogy milyen és mik vannak benne.A leírása szerint teljesen ingyenes otthoni és céges használatra egyaránt (támogatja a windows server verziókat is). Nincs is fizetős változata, csak a free létezik, szóval nincs benne funkció korlátozás. Tudja a WinPE alapú lemez készítést, boot menübe beépülve indítást, ütemezett automatikus mentést email értesítéssel, teljes/inkrementális/diferenciális mentést, stb. Nagyjából mindent ami kellhet egy klónozó programban, ja és még magyarul is tud a kis szivem
Csak egy dolgot nem találtam benne, felcsatolni és belenézni az image fájlba úgy tűnik nem lehet. Ez még lehet bekerül később, mert folyamatosan frissítik. [Changelog] a reference fülön, a mostani változat ehavi verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest