Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Elsősorban azért nem terveztem mindenáron újra letölteni, mert már 4-szer letöltöttem különböző minőségben és forrásból, és egy kicsit kezdem unni.
(Ennyit még életemben nem seedeltem egyetlen alkotást!) Bár most van remény egy 5. letöltésre is, majd meglátom, összejön-e.
Momentán úgy tervezem, hogy az lesz az utolsó, de már nem merek semmit biztosan kijelenteni ezek után. 
Az MPC-BE-ben állítgattam egy kicsit a fényerőt és társait, sokkal jobb lett, de így sem az igazi. Viszont örülök ennek a lehetőségnek, mert ahogy múlik az idő, úgy lesz egyre több HDR-es tartalom, és így nem kell lemondanom róla akkor sem, ha pl. ritkaság, és csak HDR-esen találom meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(Ennyit még életemben nem seedeltem egyetlen alkotást!) Bár most van remény egy 5. letöltésre is, majd meglátom, összejön-e.
Momentán úgy tervezem, hogy az lesz az utolsó, de már nem merek semmit biztosan kijelenteni ezek után.