Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
ó, hát én nem gondolkodok ilyen nagy perspektívákban. nekem csak annyi a dilemmám, hogy ha van két program, ami kb ugyanazt tudja, és ugyanannyiba kerül, de az egyik jobb, miért ne a jobbat használjam...?

@(#46384) Vesa a cikk, amit linkeltem, nem tudom mikori, de abban épp azt írják, amennyire olvasom, hogy a vera cryptben vannak kritikus hibák .
közben belenéztem a cikkbe belinkelt pdf-be, a dátum 2016-osa kulcsfájl abban igazad van, hogy ha sok biztonsági másolatot csinálsz, kicsi az esélye, hogy mind megsérül. bár szerintem a kulcsfájl lényege nem a bonyolultságában van, hanem a kiválasztásában. azaz, hogy tudd melyik az a fájl. (tehát nem egy nagy és összetett képfájl, hanem ezer kis kép közöl egy). a bonyolultságot a jelszó helyett használt kulcs mondat/jelmondat adja. kulcsfájlnak én olyat ajánlanék, amit bármikor és bárhol tudsz reprodukálni.
-
brd
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Egy titkosító programnál ez nem ezen a szinten dől el jó esetben, mert erre a helyes válasz az lenne egészséges elmével, hogy: mindenkitől, aki nem én vagyok (+esetleg az átadandó adatok célszemélye). Ha egy adott titkosítás esetén a titkosító szándékán/tudtán kívül másnak is lehetősége van feloldani a titkosítást (a titkosító által készített kulcs nélkül természetesen), akkor az a titkosítás szar. Ez független attól, hogy az éppen egy titkosszolgálat-e, vagy nem. Ha nekik meg van a feloldáshoz szükséges megoldás, másnak is meg lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Samsung A16 mobiltelefon
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest