- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Egér probléma
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kezdosql #39502 üzenetére
Már bocs, de olyan nincs, hogy egy nvidia videó kártyához nincs driver a gyártói oldalon
Írd meg priviben a kártya típusát és szerintem máris tudom küldeni a letöltési linket.A hangkártya' sem lehet különösebben bonyolult.
Ha alaplapi,akkor kell annak pontos típusa, a hardver verzió számával együtt... mert volt, hogy több féle változatban gyártják a típust.
A speccy vagy számos pendrive-ról indítható program tud un. hardverlistát, hardver leltárt készíteni. A benne lévő hardver elem nevekre, típusokra aztán lehet drivert keresni, majd letölteni.... ahogy írtam korábban. Ennyi az egész... persze előfordulhat, hogy valamelyikhez már nagyon nincs semmi, de szerintem még nem mentetek el a falig, hogy ezt ki lehessen jelenteni.
Vagy ha minden kötél szakad, akkor el kell vinnetek egy szakemberhez, aki mindezeket megteszi... ez nem szégyen...
Részemről az off-ot befejeztem. Elnézést a többiektől. -
pc360
addikt
válasz
kezdosql #39502 üzenetére
Írtam, hogy nincs igazából ilyen használható program. XP-vel pedig már a kutya nem foglalkozik.
Ha problémás a driverek beszerzése, akkor egy ilyen adware-ekkel teletűzdelt driver-letöltögető igazi katasztrófa lenne számára.
Annyit kéne megtudni, hogy pontosan milyen kártyákról van szó, és hogy milyen programokat használna (pipás férfi és egyéb sallang nélkül). További segítséget ezek tudatában adhatunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest