Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kezdosql
üzenetére
Már bocs, de olyan nincs, hogy egy nvidia videó kártyához nincs driver a gyártói oldalon

Írd meg priviben a kártya típusát és szerintem máris tudom küldeni a letöltési linket.A hangkártya' sem lehet különösebben bonyolult.
Ha alaplapi,akkor kell annak pontos típusa, a hardver verzió számával együtt... mert volt, hogy több féle változatban gyártják a típust.
A speccy vagy számos pendrive-ról indítható program tud un. hardverlistát, hardver leltárt készíteni. A benne lévő hardver elem nevekre, típusokra aztán lehet drivert keresni, majd letölteni.... ahogy írtam korábban. Ennyi az egész... persze előfordulhat, hogy valamelyikhez már nagyon nincs semmi, de szerintem még nem mentetek el a falig, hogy ezt ki lehessen jelenteni.
Vagy ha minden kötél szakad, akkor el kell vinnetek egy szakemberhez, aki mindezeket megteszi... ez nem szégyen...
Részemről az off-ot befejeztem. Elnézést a többiektől. -
pc360
addikt
válasz
kezdosql
üzenetére
Írtam, hogy nincs igazából ilyen használható program. XP-vel pedig már a kutya nem foglalkozik.
Ha problémás a driverek beszerzése, akkor egy ilyen adware-ekkel teletűzdelt driver-letöltögető igazi katasztrófa lenne számára.

Annyit kéne megtudni, hogy pontosan milyen kártyákról van szó, és hogy milyen programokat használna (pipás férfi és egyéb sallang nélkül). További segítséget ezek tudatában adhatunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Mozilla Firefox
- Milyen TV-t vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi