Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszönöm a válaszodat,még ha egy kicsit kioktató volt is.De nem sértődők meg hanem megfogadom amit mondasz
természetesen a jelszó nem admin admin és ehhez a hálózathoz nem férnek a diákok mert csak a tanáriba és az irodákba van.De mint írtam az a gond,hogy a jelszavak kiszivárognak és a az alapból lassú hálózat gyakorlatilag használhatatlan lesz.Ezért szeretném látni az épületbe levő 7db TP-link routeren hányan csatlakoznak és megtudjam nézni külön router szerint is a csatlakozott készülékek számát.De mint írtam nagyon alap tp-link készülékek vannak lehet alapból nem tudják már a tanári és irodai készülékeket lekezelni. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
"úgy jutnak ki a NET-re"
Az Internetből rövidített net nem egy mozaikszó, nem is kell csupa nagybetűvel írni.
Bocsánat, nem bírtam ki, mert annyiszor láttam már tőled és másoktól is, valamiért elterjedt még a 90-es évek tájékán ez az írási mód, aztán sokakban megmaradt.
(Amit valóban csupa nagybetűvel kell írni, az a .NET Framework.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elden Ring
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

természetesen a jelszó nem admin admin és ehhez a hálózathoz nem férnek a diákok mert csak a tanáriba és az irodákba van.De mint írtam az a gond,hogy a jelszavak kiszivárognak és a az alapból lassú hálózat gyakorlatilag használhatatlan lesz.Ezért szeretném látni az épületbe levő 7db TP-link routeren hányan csatlakoznak és megtudjam nézni külön router szerint is a csatlakozott készülékek számát.De mint írtam nagyon alap tp-link készülékek vannak lehet alapból nem tudják már a tanári és irodai készülékeket lekezelni.
(Amit valóban csupa nagybetűvel kell írni, az a .NET Framework.)