- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Predator2 #35247 üzenetére
Bootfolyamat fő feltételei: az aktív partíció, gyökerében a bootmgr fájl és a rejtett Boot mappa.
Az sem baj, ha ezek törlődnek vagy másik partíción vannak, ami eltávolításra kerül, mint például a 100 megás bootpartíció.
Ebben az esetben aktívként megjelölöm a nagy Windows partíciót. Telepítőlemezzel indítom a gépet, bootjavítást kell választani, simán létrehozza az elveszett bootmgr és Boot-mappát, benne a BCD konfigurációs fájlt is természetesen, ami lényegében a bootmenüt határozza meg. Vagy javítja, ha megvan.
További lehetőség külső Windowsban telepíteni az EasyBCD 2.2 programot, amivel megnyitom a javítandó rendszerben lévő BCD fájlt, utána egyszerűen be lehet állítani, hogy mit indítson.
A parancssori BCD-szerkesztést inkább nem említem, ehhez képest jóval kellemetlenebb.
Egyébként most nézegettem a Runtime honlapját, nem is emlékeztem rá, hogy van itt egy kis program:
https://www.runtime.org/shadow-copy.htm
Múltkor szó volt a másolhatatlan fájlok másolásáról, ilyet kerestem én is, pont ezt nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Milyen asztali médialejátszót?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest