- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Predator2
üzenetére
Bootfolyamat fő feltételei: az aktív partíció, gyökerében a bootmgr fájl és a rejtett Boot mappa.
Az sem baj, ha ezek törlődnek vagy másik partíción vannak, ami eltávolításra kerül, mint például a 100 megás bootpartíció.
Ebben az esetben aktívként megjelölöm a nagy Windows partíciót. Telepítőlemezzel indítom a gépet, bootjavítást kell választani, simán létrehozza az elveszett bootmgr és Boot-mappát, benne a BCD konfigurációs fájlt is természetesen, ami lényegében a bootmenüt határozza meg. Vagy javítja, ha megvan.
További lehetőség külső Windowsban telepíteni az EasyBCD 2.2 programot, amivel megnyitom a javítandó rendszerben lévő BCD fájlt, utána egyszerűen be lehet állítani, hogy mit indítson.
A parancssori BCD-szerkesztést inkább nem említem, ehhez képest jóval kellemetlenebb.
Egyébként most nézegettem a Runtime honlapját, nem is emlékeztem rá, hogy van itt egy kis program:
https://www.runtime.org/shadow-copy.htm
Múltkor szó volt a másolhatatlan fájlok másolásáról, ilyet kerestem én is, pont ezt nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi