Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Predator2
üzenetére
Bootfolyamat fő feltételei: az aktív partíció, gyökerében a bootmgr fájl és a rejtett Boot mappa.
Az sem baj, ha ezek törlődnek vagy másik partíción vannak, ami eltávolításra kerül, mint például a 100 megás bootpartíció.
Ebben az esetben aktívként megjelölöm a nagy Windows partíciót. Telepítőlemezzel indítom a gépet, bootjavítást kell választani, simán létrehozza az elveszett bootmgr és Boot-mappát, benne a BCD konfigurációs fájlt is természetesen, ami lényegében a bootmenüt határozza meg. Vagy javítja, ha megvan.
További lehetőség külső Windowsban telepíteni az EasyBCD 2.2 programot, amivel megnyitom a javítandó rendszerben lévő BCD fájlt, utána egyszerűen be lehet állítani, hogy mit indítson.
A parancssori BCD-szerkesztést inkább nem említem, ehhez képest jóval kellemetlenebb.
Egyébként most nézegettem a Runtime honlapját, nem is emlékeztem rá, hogy van itt egy kis program:
https://www.runtime.org/shadow-copy.htm
Múltkor szó volt a másolhatatlan fájlok másolásáról, ilyet kerestem én is, pont ezt nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs