Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Acer notebook topic
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
Sk8erPeter #34819 üzenetére
Még 1.
Most éjszaka lejött kb. 600-800 levél az általad javasolt módszerrel, ezek szerint, mire a 60000 levél átjön eltelik 1-2 hónap... Addig megőszülök, bár kétségtelenül működő lehetőség...
Neked mennyi leveledet húzta át mennyi idő alatt a gmail?
Ne érts félre nem kötekedésből kérdezem, de akkor (talán) nem lennék annyira türelmetlen, mert már legalább 1 hete ezzel foglalkozom és még mindig nincs megoldva. Nekem egyszerűbb lett volna a 4 mentett file-t feltölteni egy "szűz" fiókba... csak épp ennek sehol nincs nyoma, hogy hogyan lehet... -
andatti
senior tag
válasz
Sk8erPeter #34819 üzenetére
Jah, azt megcsináltam...
Csak ez nem ugyan az... a lementett 4 db zip file-hoz képest, itt a címkék se maradtak meg, és az is fura, hogy a thunderbird 2005 10. hótól kezdte a letöltést, ez pedig fordítva, most 8-ától halad visszafelé, de eleve nem is írta ki a 60 ezer levelemet... (ami mbox-ba lementve lett több, mint 11 Gb...) Tehát ez a módszer a többire nem jelent megoldást, mivel nekem is még készült 3,X Gb-nyi 2 zip az egyéb cuccokról.Amit írtál:
"Egyébként még annyi, hogy a pop.gmail.com nem tette lehetővé egy példány meghagyását a szerveren (erre hivatkozott egy hibaüzenetben)."
Ez kivédhető, mert lenyitva a kis nyilat volt vagy 4-5 féle pop.gmail.com lehetőség és nekem is csak a 3. vagy 4. jött be, akkor engedett tovább... De a megőrzésen nem változtattam és meg is vannak ott is... (még).Szóval most van 14,45 Gb nyi mentett levelezésem, stb. amit nem tudok importálni egy másik gmailba. Ennek a nonszensz-sége dühít egy kissé...
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest