Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A KMPlayernél akkor kezdődtek a gondok, amikor a fejlesztője eladta egy kereskedelmi cégnek, akik persze már másképp álltak hozzá.
Az eredeti fejlesztő meg belevágott a PotPlayerbe.
Amúgy mindkettőt én kvázi hordozhatónak tekintem, mindkettőnél be lehet állítani, hogy ini-fájlban tárolja az opciókat, onnan kezdve másik Windowsba is könnyen hordozhatom.
Először ugyan telepíteni kell, de az megoldható, hogy ne piszkáljon bele a rendszerbe, oda kell figyelni a választható opcióknál.
KMPLayert eleve úgy szoktam, hogy előbb a registryből törlöm a korábbi HKCU/KMPlayer kulcsot, ez ugyanis okozott már összeakadást az újabb verzióval, így tiszta lapról lehet indulni.
Tehát van ez a kulcs, vannak még a társítások, ez nem olyan nagy károkozás a rendszerben, kezelhető. PotPlayer is hasonlóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Silvercrest Rajztábla
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest