-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
localhost #33924 üzenetére
Most ezt a System Explorert kíváncsiságból kipróbáltam, a legelején van egy biztonsági ellenőrzés az épp futó folyamatokról, ezt is kíváncsiságból lefuttattam - most ez halál komoly, hogy az eredményét úgy tudom megtekinteni, hogy az ő honlapjukra ez felkerül, kap egy egyedi azonosítót az én eredményem, rákattintok a linkre, és a honlapon keresztül tudom megnézni?
Tehát úgy gondolták, hogy elfogadható az, hogy elküldik neten a saját szerverükre az én adataimat, amihez semmilyen módon nem járultam hozzá, és ebből készíthetnek egy, a link birtokában bárki által megtekinthető csudaszép kis táblázatot? És akkor azért megnyugtatásként ott van egy "privacy policy" szekció, hogy "Data are anonymously stored and accessible for 24 hours. If you want, you can DELETE the report immediately or make the report PERMANENT .", és a nagybetűs linkekre kattintva el tudom végezni az említett műveleteket, hát ez remek. De ki a büdös franc kérte, hogy egyáltalán kerüljön fel ide? Na innentől lehet akármilyen csudijó, ez sajnos nekem elég volt ahhoz, hogy a progi azonnal menjen a kukába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest