-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #31109 üzenetére
Az ettől függetlenül is nyomi, azért írtam, de tudom, hogy az ex norton commander lovereknek ilyet kár. Nem is akarok belemenni. A lényeg, hogy más környezetben szocializálódtam anno (powermac).
Egyébként tudom jól, hogy többnyire NTFS-ről vagy CD fájlrendszerről (nem jut most eszembe a neve, Linux alól lehet olyanra formázni a pendrive-okat natívan a telepítő ISO tartalmához) tudnak rendesen bootolni, de az is biztos, hogy a birtokomban lévő USB tollak FAT32-vel gyorsabbak. A pontosabb okot már nem tudnám megmondani (és az is biztos, hogy a naplózás sem tesz különösebben jót - bár az kikapcsolható).
-
BoB
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #31109 üzenetére
Második bekezdésre: miért nem exFAT?
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bestbuy játékok
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest