-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Hajdu.1
üzenetére
Akkor meg nem ez a megoldás, mivel a biztonsági felülírás nem tünteti el a lapozófájlt, csak felülírja. Alapból téves a koncepciód. Hiába törölnéd a lapozófájlt (ami a Windows nem működő állapotában megtehető), legközelebbi induláskor ismét létre akarná hozni a rendszer.
Ha nem talál hozzá helyet, akkor persze nem tudja. Elindul anélkül is, ha bele tud férni a RAM-ba. Hibernációs fájl nélkül is elindul, csak letiltódik a funkció. De ennyi erővel magad is letilthatod a hibernálást és rögtön eltűnik a fájl.
Lapozófájlt is átállíthatod kisebb méretre, vagy le is tilthatod, mint én is szoktam, mivel nekem jelenleg elegendő 4 giga RAM, emellett lapozófájlra nincs szükségem. Így gyorsabb is a gép, nem firkálgat a lemezre. De ha megtelik a RAM, jelezni fog a Windows, hogy kevés a virtuális memória, állíts le programokat.
Célszerű ilyenkor folyamatosan figyelni a RAM-használatot, nekem például be van állítva a Process Explorer, a sarokban:

Tehát az érdekesség kedvéért, egy HDD LED ikon után (ami az írás-olvasást mutatja, mivel nekem itt a fal túloldalán üzemel a számítógép), utána látható a RAM-használat (százalékos arányt tudom követni nagyjából), következő a CPU, utána a hálózati forgalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi