- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Hajdu.1
üzenetére
Akkor meg nem ez a megoldás, mivel a biztonsági felülírás nem tünteti el a lapozófájlt, csak felülírja. Alapból téves a koncepciód. Hiába törölnéd a lapozófájlt (ami a Windows nem működő állapotában megtehető), legközelebbi induláskor ismét létre akarná hozni a rendszer.
Ha nem talál hozzá helyet, akkor persze nem tudja. Elindul anélkül is, ha bele tud férni a RAM-ba. Hibernációs fájl nélkül is elindul, csak letiltódik a funkció. De ennyi erővel magad is letilthatod a hibernálást és rögtön eltűnik a fájl.
Lapozófájlt is átállíthatod kisebb méretre, vagy le is tilthatod, mint én is szoktam, mivel nekem jelenleg elegendő 4 giga RAM, emellett lapozófájlra nincs szükségem. Így gyorsabb is a gép, nem firkálgat a lemezre. De ha megtelik a RAM, jelezni fog a Windows, hogy kevés a virtuális memória, állíts le programokat.
Célszerű ilyenkor folyamatosan figyelni a RAM-használatot, nekem például be van állítva a Process Explorer, a sarokban:

Tehát az érdekesség kedvéért, egy HDD LED ikon után (ami az írás-olvasást mutatja, mivel nekem itt a fal túloldalán üzemel a számítógép), utána látható a RAM-használat (százalékos arányt tudom követni nagyjából), következő a CPU, utána a hálózati forgalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- Óvodások homokozója
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest