Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
gyulank
üzenetére
Tegyük fel eszik a géped 50W/óra áramot és megy napi 24 órát. Akkor egy hónap alatt megeszik 37200W-ot azaz 37,2KW-ot. 1 kilówatt áram legyen 50 Ft ez 31 napos hónappal számolva 1860 Ft, mint írtam ha non stop megy a géped. Nem egy nagy fogyasztás, ha minimálisan csökkented is az áramfelvételt 1 vinyó leállításával, nyersz 200 Ft/hó? Ráadásul ha lassú a neted akkor szerintem olyan nagyon nem is tekeri a vinyót hogy hangja legyen. Seedelni meg ha csak addig seedel mig letölt az kevés, ha meg külön hely a memóriában a seednek akkor 32-64 giga ram erősen ajánlott szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- BestBuy topik
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.16.)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi