-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor128
aktív tag
Heló,
Köszi!
Közben találtam egy leírást, ahol a Win7-ben át kell állítani valamit és működik. Átállítottam és tényleg működik és ezek szerint a HW is tudja ezt a funkciót. Viszont a windows-os felvevő az csak Wma-ba menti. Kell találnom egy ingyenes progit, ami mp3-ba, esetleg wav-ba vesz fel. -
gyulank
addikt
De a világoshoz még így is kevés a kék. Ha visszább veszem, akkor sárga fejűek maradnak.
Olyan kéne, amivel a sötét részeket külön lehet állítani, hisz azoknál van probléma.
És ugye a jó beállítást az összes részre rá lehet tenni. Az automatikus nem tudom, mi alapján csinálja, és az se mindegy, hogy az egész filmre, vagy képkockánként korrigál. Gondolom, manuálisan biztosabb az eredmény. Szeretném, ha egyforma lenne minden rész. Színtelítettségben is úgy veszem észre, néhol fakó, néhol túl színes. Egyébként azt sem tudom, hogy kéne alkalmazni/telepíteni a plugint. -
cigam
titán
Sőt, most az AOMEI Partition Assistant Pro Edition 5.5 a mai napon ingyen beregisztálható, az alábbi kóddal:
AOPR-008S0-PS6H6-8UXJX -
-
LonGleY
veterán
Nem sok embertől látom a PDF-et normálisan kezelni, ráadásul minden szerencsétlen szkennerszoftver is abba csomagolja már a JPEG-eket. Ez a flash tényleg kirívó, de nem durva eset sajnos...
Az, hogy igényes, vektoros prospektusokat gyártson valaki, az kb. így külföldön jellemző csak.
-
Pocee
senior tag
lehet nem jól fejeztem ki magam,de megpróbálom,az eredeti videót teljesképernyős módban lejátszva a kép kitölti a monitor méreteit,viszont miután lekonvertáltam xilisoft videoconverterrel,hiába raktam a videót fullscreenbe kicsit nagyobbodott de közel sem töltötte meg a monitort,hanem körbe fekete sáv,5-5 centi kb mindenfelől,remélem így valamelyest érthetőbb,de ez a program amit a kolléga ajánlott frankón megcsinálja.
-
BoB
veterán
Win alatt nem tuti hogy teljesen így van, de linux alatt:
az alap parancs így néz ki:
grep [opciók] ezt_keresd elérési_útvonal
pl.: grep alma /home/bob/Documents/*Win alatt a * lehet nem elég hanem *.* kell. Értelemszerűen *.txt -re csak a txt kiterjesztésűek között keres.
opciók lehetnek:
-c : ne írja ki a talált sorokat csak számolja meg hány ilyen sor van
-f : megadott fájlból nézze ki mit kell keresni, minden sora a fájlnak külön szöveg amire keressen
-H : minden találathoz írja ki a fájl nevet
-h : ne írja ki a fájl neveket több fájl keresése esetén
-i : ne vegye figyelembe a kis nagy betű különbségeket
-l : csak a fájl neveket listázza amiben találat van
-n : írja ki a találatoknál hanyadik sor a fájlban
-o: csak azt a részt mutassa ami a keresett szöveg körül van
-r : rekurzív keresés, vagyis keressen minden almappában is
-v : invertálja a keresést, vagyis azokat a sorokat listázza amiben nincs találatEz nem az összes, itt még nézelődhetsz ha kellene még valami funkció.
-
VectorworksH
tag
Mármint hogy kinyitom egyszerre A-B-C-D-E PDf-eket, és egyszerre mondom azt neki hogy az mind az öt PDF-ből egymás után nyomtassa ki az 1-25 oldalt, utána a 26-128-ig, stb......????????
Tudtommal Acrobat-ban a print funkció ay aktuálisan kezelt PDF-re vonatkozik, nem egyszerre 6-8-10-re.
De lehet hogy tévedek. -
-
w.miki
veterán
-
berbatov2
senior tag
Akkor lehet rosszul tettem fel a kérdést, elnézést érte. Mondok egy példát és akkor talán az is kiderül, hogy mit fogalmaztam meg rosszul a kérdésemben az imént.
Pl Van egy sportesemény amit lehetne nézni az interneten, de magyar ip-vel nem engedi. Viszont van olyan program amit már én is használtam, amit ha bekapcsolok, akkor azt hiszi, hogy nem Mo-ról vagyok. Elnézést a pongyola fogalmazásért, de talán így érthetőbb -
Az egy darab ..., notepad-ba is akkor ismeri fel a szavakat amikor epp kedve van.
Szoval valami mas kellene, ezt meg ezt nezegettem, de elsonel nem megy API key-el sem, szerinte mar elertem a napi limitet, amikor nem is hasznaltam, masodikba a free meg korlatolt mennyisegig hasznalhato, de tudasra olyasmi kellene.
Bongeszokhoz 6000 ilyen kieg van, lennie kell egy ertelmes asztali verzionak is. -
guftabi96
addikt
Hát emiatt nem fogok egy komplett rendszert újratelepíteni
De nekiálltam a dolognak, csak sikerül valamit találnom,..
Azt meg nem értem, hogy amikor direkt írtam, hogy legyen ingyenes, és magyar nyelvű miért egyből a vegast kell ajánlani, mert se nem ingyenes, se nem magyar nyelvűde majd keresek valamit, amivel megleszek esetleg ha máskor is kell használnom
-
cigam
titán
Eljött a "nagy nap"
Easy Drive Data Recovery
Hiába tárazod be, hogy majd később telepíted, nem fog menni. Csak ma lehet beregisztrálni. -
td
senior tag
A gépre csak néhányat raktam át, és le is futtattam egy keresést, meg is lettek azok a file-ok, de az csak néhány darab, míg a kártyán kb. 900-1000MB-nyi van...
Ráadásul egy képet úgy állított vissza (a TestDisk), hogy kettő egybemontázsolása lett, amit azért sem értek, mert az egyik összetevőjét fel sem másoltam a gépre szerintem. Meg ha igen, akkor is: felül biztos nem írtam egyikkel sem a másikat, egyszerre lettek felmásolva és "törölve" (move-olva) is.
Ezen felül thumbnail-eket is visszanyert, amit végképp nem értek, mert azt egyáltalán nem másoltam fel a gépre.
-
td
senior tag
Köszi a tippet! Jó programnak tűnik, egyedül ettől tartok hirtelen egy kicsit: "works with all types of storage devices, as long as they are recognized."
Mert ugye felismerni felismeri, csak nem úgy, hogy olvasni is tudja a Windows. De drive-ként megjelenik. A TestDisket próbáltam, az mintha nem pont erre lenne, hanem inkább törölt file-ok visszaállítására, meg egyéb partíció-manipulációra. Az undelete része nem látta az összes file-t, igaz, nem is arra van.
A recuva-t nem tudtam használni már korábban sem, mert nem indult a gépemen, de még eszben tartom, mert másén talán meg tudom nézni.
Bár azt el nem tudom képzelni, mi történhetett, hogy így elszállt a kártya. És sajnos az az érzésem, hogy ez nem egy egyszerű eset, ezért félek, hogy örökre elvesztek azok a képek.
-
macera2
aktív tag
Valószínü, hogy ez a gond, mert zone online módszerével is így jártam. Azért köszönet mindkettőtöknek. A szenner szóról viszont az ugrott be, hogy hajdanában egy beszkennelt novellát, mintha az Eby FineReaderrel formáztam volna, wordbe. Úgyhogy ezen a nyomon fogok tovább menni.
-
macera2
aktív tag
PDFZilla letöltve, installálva, az adott fájl konvertálása indítva, a konvertált fájl a kijelölt helyen Word logóval megjelenik. Megnyitom, de valahogy ez nem Word fájl. Nem lehet szöveget kijelölni, szerkeszteni. Az egér viszi az egész oldalt. Van tipped, hogy mi lehet a gond?
-
LonGleY
veterán
Már nem emlékszem, azt tudom, hogy a megszenvedős/idővel legyalázódó fajták közé tartozott egy pár release.
bugizozi: Közel sem teljes a válogatás, a minőségükről meg aztán még inkább fogalmam sincs. Lehet ezeknél van sokkal jobb freeware is, persze a Google nem épp azokat fogja elsőként kihozni. Kiindulási alapnak remélhetőleg jók.
Nekem az EasyCargo weboldala és design-ja tetszik a legjobban. :] Az előző hozzászólásomban valamiért nem jól linkeltem.
-
LonGleY
veterán
Mármint az uTorrent? Hagyja a többi netes cuccot érvényesülni, másolásnál pedig látszik, hogy lecsökkenti a letöltési sebességet, így nem kerregteti halálra a winyót. Nem vagyok benne biztos, hogy feature, és már a konfigjára sem emlékszem, mindenesetre nincs nagy prioritása, és ez jó. Kábelnet mellett nem kell trükközni. (Mondjuk az is sokat segít, hogy nem rendszerwinyóra töltök.)
Vagy hogy a cFosSpeed miért nem a legjobb a rendszer szempontjából? Mert már tűzfal és minden egyéb akar egyszerre lenni, így könnyű összeakasztani a szoftverbajszokat. :]
-
Eternitys
aktív tag
Nem tudom mi lett ezzel az elkészült videó fájloddal, de ha minden lejátszónak gondja akad vele akkor esetleg próbáld ki ezt: [Arcsoft WebCam Companion]
Ha ezzel sem lesz jó a felvétel, akkor én annyit szoktam, hogy beteszem az elkészült hibás videót ebbe:[Aone Ultra Video Splitter] és kivágod vele ami kell a videóból. És ennyi. Ez a progi már 1000x megmentette a sérült videóimat, minden webkamerás vagy mobilos videómat rendbe hozta eddig. -
akoska23
aktív tag
Mi nem fear? Az IP cim elrejtés? Amire nekem kell gépi szavazáshoz a szabályok lehetővé teszik hogy naponta többször is szavazz (igaz csak másik IP cimről engedi viszont csekkolja a FB fiókod). Dolgozó ember vagyok nem ülök órák hosszat a gép előtt és ami nem tiltott azt lehet felfogással élve gondoltam van valami program. Az hogy a gépi szavazáson kivül mire jó nem tudom biztos van ezer féle felhasználási terület kinek igény szerint.
-
akoska23
aktív tag
Igen ez a program. az lehet hogy csak "illúzió" viszont a célnak megfelel. viszont eltértünk az eredeti kérdéstől ami kicsit módositva ez lenne: Van -e olyan program ami automatikusan megnyit egy weblapot azon belül egy linket és mindezt "rejtett/változó IP cimmel teszi?
-
akoska23
aktív tag
SafeIP a program neve. Nekem a kábelnet meg van osztva wifis routerrel a lakásban és mikor használom nincs más dogom csak hogy újrainditsam a böngészöt. Biztosan működik mert mér jött egy pár figyelmeztető email a g-mail tól és. a facebooktól is hogy orosz országból meg innen onnan léptem be. És amire eredetileg kell azt is engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged