Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alienpapa
senior tag
Köszönöm a tippeket!
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami képes szkennelt/fényképezett szöveget karakteressé átalakítani.
Pár évvel ezelőtt erre a recognita nevű szoftvert használtam, de szerintem már nem létezik. -
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresnék, ami sérült, vagy bad sectoros vinyókat tud javítani. -
alienpapa
senior tag
Sziasztok! Milyen programmal tudnék egy pendrive-ról lemezkép fájlt csinálni?
-
alienpapa
senior tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszönöm szépen, ki fogom próbálni őket!
(#31039) cigam
Eddig az Outlook-ot használtam, de nem igazán tetszik, meg is mondom miért.
Nem lehet neki beállítani, hogy a windows-al együtt induljon, csak egy kis trükközéssel.
Ugyanez vonatkozik a kis méretben való indításra is.
Ha végre sikerül elérni, hogy kis méretben windows-al együtt betöltődjön, akkor nem jelzi ki hogy van olvasatlan mail, csak azt, ha ezután kapok.Igazából a fentebb írtakon kívül nekem annyi kell, hogy ha van olvasatlan levelem, akkor azt jelezze a tálcán az óra mellett egy kis ikon, meg tudjam nyitni a leveleim tartalmát rendesen, tudjak rájuk válaszolni. Nameg nem árt ha POP3 csatlakozás mellett hagy egy példányt a kiszolgálón is.
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy egyszerű, jól használható levelező programot. Nem feltétlen kell ingyenes....
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy egyszerű és ingyenes mp3 vágó program. Köszi előre is!
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Tervezem, hogy a gépemről a képeimet, és a fontos dokumentumaimat lementem egy külső HDD-re. Viszont ez annyi mappát érint, hogy egyszerűen nem tudnám, hogy melyikben van új tartalom, és melyikben nincs. Ezért egy olyan programot keresnék, ami tud szinkronizálni két mappa között. Valami tipp?
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Olyan progi kéne, ami kiírja, hogy hány százalékon mennek a cpu magok külön külön.
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Kéne egy progi ami faszául tudja mérni egy cor2duo mindkét magjának a hőmérsékletét + egy másik, ami mind a két magot 100% is képes pörgetni.
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám megoldani azt, hogy a hátteret a gépen senki más ne tudja megváltoztatni, csakis én?

-
alienpapa
senior tag
Sziasztok! Olyan ingyenes progit keresnék ami tud aviból 3gp-t kódolni 320*240-es felbontásban.
-
alienpapa
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek! Működik a program. Bár elég furán néztem amikor a custom telepítésben ott volt a delta toolbar vagy mi. Úgy emlékszek egyszer kaptam valami csúnya trójait ami kilőtte a google-t és a saját keresőjét erőltette. Annak is delta volt a neve. Talán delta search. Biztos ami biztos, azt kiXeltem a telepítésből.

-
alienpapa
senior tag
ami képes letölteni youtubról videót? Lehetőleg ingyen.

-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Windows lemezkezelővel törölt partíciót mivel tudok visszaállítani? Odaveszett az összes képem, zeném, filmem.... minden.....
-
alienpapa
senior tag
Tudnátok ajánlani egy olyan programot, ami az egér gombjaihoz rendel hozzá billentyűkombókat?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch 2
- Mazda topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest