- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Dilikutya #7291 üzenetére
Kipróbáltam, hogy mit tud egy 2,4-es cerka. 10fps körül veszi fel a teljes képernyőt, miközben a procihasználat 70% huffyuv tömörítéssel. MPEG2 és MPEG4 esetén a procihasználat megnő (MPEG2 esetén 80% körül, MPEG4-nél kiakad a mutató
). (mindkét esetben 6Mbps rátával) A felvevőprogiban frankón lehet állítani az fps sebességet(amivel megküldi a codec-et), és ezáltal belőni a prociterhelést.
A felvételt az ultravnc "melléktermékeként" született scree recorder, és a vele települő camstudio-val készült. Mivel szabad forráskódú a program elöbb, utóbb készül egy vízjelmentes verzió. (Lehet erről is le lehet szedni vhogy, de nem néztem utánna). A teszthez még szükség volt az ffmpeg codec mmx verziójára. Ezt látta a progi, és a videóbeállításoknál állítgattam hogy milyen formátumban vegyen fel.
A media encoder-el is hasonló tapasztalataim voltak, de illúzióim nem. Hogyan lenne képes egy 1080p videó realtime kódolására, mikor a dekódolásához is 2 procis erőművek kellenek.
320x240-ben viszont szépen vitte a 25fps-t és még egy kis erőtartalék is maradt benne.Remélem tudtam segíteni, vagy hasznos tippet adni!
Mivel a youtube olyan amilyen, az itt az eredeti videó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest