- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Sziasztok. Olyan videolejátszó progit keresek, amivel lejátszás közben lehet lassítani, és a hangot is lassítja a kép mellé. Szóval olyan jó dörmögős lesz, és lassú
Biztos van ilyen, mert egyszer már valamelyikkel csináltam ilyet, csak nem tudom melyik progi volt, és azt sem milyen formátumot tudtam lassítani... (edit: ja de közben látom, egy .mov volt az... de a quicktimeom nem tud ilyet, nem tom mivel csináltam :S)
Konkrétan ahhoz kéne, hogy dobszólókban a gyors részeket lássam-halljam, le tudjam szedni hehehe. Na szóval segítsetek pls
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest