Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Nagyon jók, csak bonyolultak.
Viszont találtam egy nagyon jót.
Kinzoo -nak van egy alkalmazása ami web oldalról is működik: together [link]
Tökéletes, ingyenes, egyszerű.
Web, ios, android. Tehát mindenen megy. -
DrKapocs
őstag
Fel nem foghatom, hogy miért szeretne valaki INGYEN mindent megkapni. A gondom azzal van, hogy komoly teljesítményt vár el valaki, miközben nem hajlandó adni érte semmit, hívószámot, egyszeri vagy folyamatos fizetést, reklámnézést, stb. Miből él akkor így a fejlesztő, miből üzemelteti a rendszert? Nem a magánélet védelmével van bajom, mert erre én nagyon figyelek (titkosított feltöltés tárhelyre Cryptomatorral, EDS NG, S.S.E., stb.), hanem azzal, hogy nem szabad ingyen várni ezeket. Vagy fizetni kell vagy le kell faragni az igényekből.
-
NF-
aktív tag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Tudom, hogy vannak akik a fél életüket publikus online felületeken közvetítik, és megértem azokat is, akik a családi beszélgetéseiket is biztonságos, adatvédelmi szempontból nem aggályos platformokon szeretnék lebonyolítani. Azt viszont fel nem foghatom, hogy miért kell ezért szarkasztikus megjegyzéseket tenni emiatt.
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magánszférához való jog, mert nincs mit rejtegetned, ugyanaz, mint azt mondani, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." -
DrKapocs
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
Én értem, hogy a magyar nyelv legszebb szava az "ingyen", de soha semmi nincs ingyen. Biztonságos, crossplatform, hívószám nélkül, stb, stb, stb., ja és ingyen. Szerintem ilyen nem létezik. Végülis teljesen jogos, ha valaki ellopja a szigorúan titkos és féltve őrzött családi krumplileves receptjét, azért az mégis tragédia lenne.

-
NF-
aktív tag
-
_DiEGO_
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
WhatsApp nem biztonságos androidon, és telefonszám kell hozzá.
WiFi kell neki
Ez hatalmas badarság, hogy nem biztonságos, csomó gépet és rövidebb videókat is lehet küldeni free !
hmmm ? Mi nem biztonságos?
Évek óta használjuk min heti szinten videóhívással ! Látjátok is egymást ez esetben, ami azért nagyon adja. Telefon esetén WiFi az ajánlott ! Számítógépre meg egy fejes a monitor meg adott. Mi kell még ? Tessék, friss scrgrab: [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Suzuki topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hmmm ? Mi nem biztonságos?