- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Lalikiraly #50924 üzenetére
Én is sokat szenvedek ezzel: az akciójeleneteknél le kell venni a hangerőt, a beszélgetéseknél fel kell nyomni, különben nem értem, hogy mit mondanak, az akciótól meg megsüketülök...
Vettem egy Samsung 3.1-es hangprojektort a tévé mellé (én a tévé saját médialejátszójával nézem a filmeket) , gondolván az majd jól kikódol, meg van center csatorna, jaj de jó lesz nekem!
De nem oldotta meg a problémát ;-)
Próbálgattam a hangprojektort mindenféle beállítással, akkor sem lett jó.
Aztán próbaképpen átváltottam angol hangra - sokkal jobb, hangosabb és tisztább lett minden beszélgetés, nem volt zavaró a hangerőkülönbség, nem kellet szinte egyáltalán a hangerőt állítgatnom. És ez a legtöbb filmél így van.
Arra jutottam, hogy akik a magyar szinkront keverik, valami olyan cuccon hallgatják vissza, amilyen csak nekik van, ezért csak náluk jó a magyar hang ;-)
Érdekes dolgok ezek: tegnap néztem a Mi kis falunkat (ha éppen elkapom, néha ott ragadok ;-) , és borzalmas volt. Mármint a hangminőség ;-) Túl sok mély, semmi középtartomány, a beszélgetéseknél főleg zavaró volt, mintha totál eltekergettem volna a hangbeállításokat! Emlékeim szerint régebben nem volt ez ilyen... Meg más műsorok is teljesen jól szólnak.
Nem értem, hogy nem tűnik fel egy professzionális környezetben egy ilyen hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Autós topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Revolut
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Opel topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest