- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 
			  PROHARDVER!      Ajánlott ingyenes Windows programok Ajánlott ingyenes Windows programok     
 Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Vasti74 senior tag válasz  Lalikiraly

üzenetére Lalikiraly

üzenetéreÉn is sokat szenvedek ezzel: az akciójeleneteknél le kell venni a hangerőt, a beszélgetéseknél fel kell nyomni, különben nem értem, hogy mit mondanak, az akciótól meg megsüketülök... 
 Vettem egy Samsung 3.1-es hangprojektort a tévé mellé (én a tévé saját médialejátszójával nézem a filmeket) , gondolván az majd jól kikódol, meg van center csatorna, jaj de jó lesz nekem!
 De nem oldotta meg a problémát ;-)
 Próbálgattam a hangprojektort mindenféle beállítással, akkor sem lett jó.
 Aztán próbaképpen átváltottam angol hangra - sokkal jobb, hangosabb és tisztább lett minden beszélgetés, nem volt zavaró a hangerőkülönbség, nem kellet szinte egyáltalán a hangerőt állítgatnom. És ez a legtöbb filmél így van.
 Arra jutottam, hogy akik a magyar szinkront keverik, valami olyan cuccon hallgatják vissza, amilyen csak nekik van, ezért csak náluk jó a magyar hang ;-)
 Érdekes dolgok ezek: tegnap néztem a Mi kis falunkat (ha éppen elkapom, néha ott ragadok ;-) , és borzalmas volt. Mármint a hangminőség ;-) Túl sok mély, semmi középtartomány, a beszélgetéseknél főleg zavaró volt, mintha totál eltekergettem volna a hangbeállításokat! Emlékeim szerint régebben nem volt ez ilyen... Meg más műsorok is teljesen jól szólnak.
 Nem értem, hogy nem tűnik fel egy professzionális környezetben egy ilyen hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Energiaital topic
- Gyúrósok ide!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest