Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Létezik olyan ingyenes program Win10 alá, amiben megnyitok X mennyiségű mp3-mat és ő szépen összeilleszti a zenék végét, majd kimenthetem ezt szintén mp3-ba?! Természetesen nem arra gondolok, hogy DJ szinten összemixeli őket, hanem egyszerűen az utolsó pl. 10 mp-ben ráúsztatja egyikre a következő zenét. Lejátszáskor egy régi mp4 játszó megy az erősítőbe, tehát online megoldások ill. PC nincs a rendszerben lejátszáskor. Audacity-t elég sűrűn használok, de nem tudom, ő tudna-e ilyet?! Ott manuálisan tudom jelenleg megcsinálni, az meg időigényes. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Mini PC
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest