Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
Ami egyaltalan nem ingyenes, masreszt, ha jol tudom, evek ota mar nem is program, hanem webes szolgaltatas, igy nem ertem, hogyan merul fel itt.
Amugy hallottam ingyenes windows-os megoldasokrol, volt valami "Lite sql" vagy hasonlo, amit pontosan egyszerubb celfeladatokra hasznaltak.
Valamint volt egy masik megoldas is, az talan valamilyen Borland ceg megoldasa volt, egyszerubb adatbazisokat lehetett letrehozni, majd megirni hozza a programot - amire, ugye, accessben meg mysql-ben esely sincs - majd amikor minden keszen volt es biztonsagosan mukodott, akkor leforditottak es volt egy telepito, ami letrehozott egy futtato programot, meg valami ovl es egyeb egyedi fajlokat, ami kodolva tarolta az adatokat.Es hallottam egy masik megoldasrol is, arra nem emlekszem, csak arra, hogy pascal, c, python es php es talan mas nyelveken is lehet hozza programot irni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest