Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    válasz totron #47594 üzenetére

    A lenti gépem van, és W10Pro fut rajta. Vagyis igenis tapasztalatból tudom milyen régi gépen futtatni a W10-et. Napi szinten használom, levelezni, böngészni, sőt a saját kis programjaimat is ezen fejlesztgetem Visual Stúdióban.
    Valóban nem ismerem az anyagi helyzetét, ugyanakkor én sem sportból használok egy 13 éves gépet, amikor 50-60ezerből már olyan használt gépet kapsz, ami akár 2-3x gyorsabb. Nem is akarok a pénztárcájában kotorászni, ugyanakkor fogadja el azt is, hogy az uberbrutalgyorsbongeszo.exe futtatásával sem fogja tudni átlépni a gép korlátait.
    Persze, mindenki olyan rendszert használ, amilyet akar, felőlem felteheti a Windows 3.1-et vagy 95-öt is. De akkor ne sírjon, hogy nem megy ez, vagy nem működik az. Nem azért kell friss rendszert használni, mert trendi, vagy mert démonizálják a régit (jelentsen ez bármit :B ) , hanem mert valós előnyöket ad a folyamatosan karbantartás, és igaz ez a rajta futó programokra is. Pl. 2021 nyarán már a Chrome sem fog futni W7-en.
    Természetesen a Linux-tól sem táltosodik meg a Chromium, vagy a Firefox, viszont uptodate lehet biztonsági szempontból. Választhat olyan verziót (ablakkezelőt), ami a W10-nél kevesebb erőforrást igényel, ezáltal a a rendszer használata is pörgősebb lesz. Nem mellesleg tudja futtatni az új kiadásokat, amik az új technológiákat is támogatják.

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák