- Házimozi belépő szinten
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Hobby elektronika
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 
			  PROHARDVER!      Ajánlott ingyenes Windows programok Ajánlott ingyenes Windows programok     
 Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

poirot őstag Ezt a linktároló betöltést még soha nem használtam. Beállításokat mentettem és a linktárolóba megnéztem, hogy mit ajánl fel. Azt a nevet hagyta bent, amit adtam neki, viszont nem preferált egy kiterjesztést sem, így konkrétan nem tudom, hogy a linktárolónak biztosan jó-e a mentett file. Ezen a néven mentettem, 
 mai mentés.jd2backup
 Több mint 15 mb-os szöveges állomány lett
 Ha ez az, amit szeretnél, felejtsd el. Belenéztem a Total commander nézőkéjével, így néz ki;3.Stefano Pulga - Love Taker (Original 12' Mix).mp3", "F:\\jdownloader\\D Discharge\\Disco Discharge - Collection (2010-2011) Part 2 MP3 320 kbps\\2011 - Euro Beats (2CD)\\CD2\\04.Passengers - He's Speedy Like Gonzalez (Original 7' Mix).mp3", "F:\\jdownloader\\D Discharge\\Disco Discharge - Collection (2010-2011) Part 2 MP3 320 kbps\\2011 - Euro Beats (2CD)\\CD2\\05.Raffaella Carrа - 1,2,3,4 Dancing (Original Album Version).mp3" a vége meg ilyen (gondolom a törlések nyomai): ˘(€W>?@,7řŢăă{XbŐ*:0׎ˇařî;fľqvžĚç·‹Ö•›ąâÎLoí›pm™˙®ß,îÇ/Ńcë7¬|7 ŢŽnvÉĚÁ×ŔÚĆI˝m|iťleu%wŤcč‘“Ú\xÇŰ…—, g3ÁZ=žß—‚âlëőÍ+Îl˙çóóőł—šz“©ĺ·ˇgůł±Ąé§UüĘńÖ™ů›Ď¶'§fľĺ…Ź\?Ř"łĄ?÷í•5çĂtËž¸÷9ˇ`ąçÚÔŮ%ÂńŻrĽç^˘Ň2†Ś8ŃŞÂ÷čó<˘¶yUź§4I™ţŞ2¸JPüěĆBE%jăŚĎq8‰cůÇKÖ´ĚkŐ8ĎN×·‚Ţ`Ô”%Ęę/|Hp¶óë–wwެI’Ţ~†Ă3 Nem hiszem, hogy meg tudod "etetni" a programot, hogy megjelenjen a listában a Neked megfelelő lista. Ha sikerülne esetleg, akkor minden további nélkül le lehetne (újra)tölteni, van olyan opciója. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest