Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Pánik a memóriapiacon
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525
üzenetére

Nagyon hangzatos, de a nagy része lényegtelen amivel ténylegesen több:
- Extended scanning for leftovers - more advanced scanning algorithms de hogy ez az "extended" dolog mit jelent arról semmit sem tudunk szerintem bullshit.
- Real-Time monitoring of system changes - during install of programs ennek LEHET értelme de csak akkor ha valós időben futtatod MINDIG - és egy program telepítését ezen keresztül végzel vagy legalábbis fontos, hogy kövesse hogy telepítésnél mit hova pakol (megjegyzem ennek a funkciónak mindent ki kellene tudnia váltani, hiszen ha végig figyeli egy másik program telepítését akkor pontosan tudnia kell, hogy mit és hova pakolt tehát az eltávolítása piszok egyszerű) Megjegyezem anno ezt próbáltam én is de akkor a telepítést a REVO-ból kellett indítani és így követte végig, lehet már automatizálták nem tudom tehát elég ha valós időben fut a tálcán (ez megint baromság ha csak nem napi szinte törölsz- telepítesz programokat akkor ez is csak egy fölösleges program a memóriában ami folyton fut. DE ettől függetlenül ez a valós idejű követése egy program településének szerintem az egyetlen olyan módja aminek garantálnia kellene a későbbi tökéletes eltávolítást.
- Logs Database - database integration of installation logs for better uninstall
ez is bullshit szagúEzek:
Multi-level Backup system - including full Registry backup
Print and Export of installed programs - in TXT, HTML and MS Excel
Customizable and flexible User Interface
Visual themes support
Command line program uninstall support
Unlimited computers
Suitable for use with USB stickpedig már tényleg a bullshit kategória, maga a program cél szempontjából mellékes dolgok, GUI csicsa?, USB-ről is fut? több gép? témák? ez a print and export dolgot nem is értem, multi level backup is érdekes registry backupot más program is tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez is bullshit szagú