Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Akciókamerák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Faterkam
üzenetére
Én a szkenneremhez kapott gyári kezelőszoftvert indítom, abba beállítható hogy előnézettel induljon, és lehet benne bármikor előnézetet kérni, valamint beállítható több kimenet (nyomtat, ment, küldés az Abby Fine raderre, ez utóbbit választva ebben van PDF export lehetőség.
Ha ilyenre gondoltál.
1 klikkes megoldást sajna nem tudok, vagyis a szkenneren van 2 programozható gomb de akkor meg nincs előnézet, érthetően. Azonnal nyomtat (fénymásoló funkció) vagy a teljes területet beolvassa és nyitja a readert, vagy amit beállítok.Kipróbáltam, küldés Open Office, képként, az meg elmenti pdf-be, működik. De természetesen csak kép, nem lehet benne keresni stb.
Az Abbyt vagy valamilyen szövegdigitalizálót nem lehet kikerülni ha szöveges formátum kell.Nekem az Epson szkenneremhez ajándékba van egy teljes Abby Fine Reader, de próbáltam más pc-re telepíteni, csak Epson szkennerrel működik. Nem lehet meghekkelni, okos...

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest