- Akciókamerák
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Steam Deck
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
drmotto
üzenetére
Ez 100%, hogy nem a foobar hibája - vagyis, hogy a te verzióddal mi történhetett, azt nem tudom, de maga a program jó. Én 600 GB zenét kezelek vele úgy, hogy 10 éve ugyanaz az adag bent van az adatbázisában, mivel ratingelem is őket, és még soha nem akadt. Max olyan van, hogy olyan zenét indítok el, amit a menet közben leállított HDD-ről töltene be, ilyenkor kell várni pár mp-et, hogy elinduljon.
Próbáld ki ezt a verziót, amibe beraktam 1-2 plugint, és kapott sötét felületet, és saját színeket: foobar2000 1.3.15 Portable.zip
Ha ezzel is akad (soha nem találkoztam még ilyennel, pedig már sok száz embernek raktam fel a lejátszót), akkor biztos, hogy a hardvereiddel, vagy azok meghajtóprogramjával van valami gebasz. Alternatíva lehet az AIMP, de az inkább csak a WinAmp függőknek nyújt segítséget a leszokáshoz, de nem egy foobar2000 szint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi