Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi hangfal építés
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
drmotto #41347 üzenetére
Ez 100%, hogy nem a foobar hibája - vagyis, hogy a te verzióddal mi történhetett, azt nem tudom, de maga a program jó. Én 600 GB zenét kezelek vele úgy, hogy 10 éve ugyanaz az adag bent van az adatbázisában, mivel ratingelem is őket, és még soha nem akadt. Max olyan van, hogy olyan zenét indítok el, amit a menet közben leállított HDD-ről töltene be, ilyenkor kell várni pár mp-et, hogy elinduljon.
Próbáld ki ezt a verziót, amibe beraktam 1-2 plugint, és kapott sötét felületet, és saját színeket: foobar2000 1.3.15 Portable.zip
Ha ezzel is akad (soha nem találkoztam még ilyennel, pedig már sok száz embernek raktam fel a lejátszót), akkor biztos, hogy a hardvereiddel, vagy azok meghajtóprogramjával van valami gebasz. Alternatíva lehet az AIMP, de az inkább csak a WinAmp függőknek nyújt segítséget a leszokáshoz, de nem egy foobar2000 szint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest