Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Ket programra lenne szuksegem, idealis portable valtozat lenne, vagy windows7 alatti telepitos valtozat.
Elore is koszonok minden segitseget.Az egyiknek ot, vagy tobb halmazba tartozo adat grafikus csoportositasat kellene megoldania automatikusan es optimalisan, hogy gyorsan lehessen latni, melyik helyen nincs ertek, es hol van sok.
Ilyet meg nem lattam, de remenykedek benne, hogy mar van ra megoldas.A masikra korabban mar lattam megoldast, Firefox alatt volt egy bovitmeny, ami a meglatogatott webhelyek kozti adatkapcsolatokat mutatta, szepen mukodott, csak ki kellett varni, amig befejezte az atrendezest.
Sajnos elfelejtettem a nevet, egyedi neve volt es talan 0.30 verzio, lehet, hogy nem fejlesztettek tovabb.Tehat a masik programnak kapcsolati halot kellene felrajzolnia, mondjuk, van 30 elemed, es mindegyiknek van 2-8 kapcsolata, akkor legyen egy olyan abra, ami ugy mutatja az osszeset, hogy a vonalak nem keresztezik egymast.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest