Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attimanus
csendes tag
Én is most a numpadra próbálgattam, az egésznek a lényege igazából, hogy ki tudom jelölni az összes zenémet, aztán amihez nincs kedvem éppen, azt továbbléptetem egy mozdulattal, közben meg lelövök valakit. Ez a plugin nekem kimarad szerintem, így is szokatlan a kezelőfelület (WMP egyszerű mint a faék, play/pause, next, prev, volume) de már kitanultam nagyjából. Még egyszer köszönöm a segítséged.
Nem is értem a global hotkey miért nincs bent WMP-ben is. Oké, legyen egyszerű meg minden, de azért annak is van határaHogy van ez, 1500kbps zene? Én úgy tudtam 320kbps a max, vagy az csak mp3-nál játszik? Látom ez flac, ott léteznek ilyen bődületes bitsűrűségű zenék? Lehet ám bitang nagy hülyeséget kérdeztem, csak most össze vagyok zavarodva
köszönöm válaszod előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

köszönöm válaszod előre is