Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- RAM topik
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slapec
tag
Sziasztok!
Nekem valami olyan kicsi program kéne, amivel lehetne chatelni LAN-on.
(Winchat nem nagyon jött be
)
Láttam már ilyen MSN szerű programokat, amikkel helyi hálón lehet chatelni, fájlokat küldeni, de szépen át is ugrottam annó őket....
Tudtok segíteni?
..mondjuk az is jó lenne, ha össze lehetne rakni minden chatelőt egy nagy szobába. Vagy egy nagy szoba van, és mindenki tud -ha akarp- privátban chatelni a másikkal.... mint egy sima chaten.
Tehát lehetőleg kicsi legyen. Igaz, én itthon trilliant erre használom, de az annyira nem kicsi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)