Hirdetés
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- ASUS ROG Ally
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Hali!
Prelles egérgombra nem létezik valami szoftver ami javítani a helyzeten? Már rendeltem másik gombot bele, de mire megjön addig megőrülök annyira rossz használni. Bár amit rendeltem szerintem az sem lesz jó bele (méretileg), mert amilyen az enyémbe kellene olyan nem létezik.
A vezérlőpultban már felvettem a dupla kattintás sebességét maximálisra, majd minimálisra, de ugyanúgy rossz, nem tiltja le a nagyon gyors dupla kattintásokat! Nem igaz, hogy nincs prell mentesítve az egér rendesen. Én akármilyen rossz nyomógombot használok itthon, mindig feltudom úgy programozni a mikrokontrollert, hogy az jól működjön dupla gombnyomás esetén is! Igaz azzal nem is játszom, de lehetne valami ilyen funkció a windows-ban, hogy saját magad beállíthatnád az időközöket...
Szóval nem létezik valami hasonló szoftver?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs