Hirdetés
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledger
tag
Sziasztok!
Miután a pendrivot csatlakoztatom a géphez az az üzenet fogad, hogy a kötetet formázni kell.
Ezt ugye nem akartam..., rengeteg programmal próbálkoztam, hogy az adataim valahogy megmaradjanak de sikertelen eredménnyel, valamiért Raw lett a fájlrendszer és ezt megváltoztatni nem képes egy program sem .
Végül belenyugodtam... legyen a formázás..., "na de nesze púpos még egy púp"
Formázni is csak sokadik nemkifutásra ment, de miután át dugtam egy másik gépbe kezdődött előröl "használat előtt formázni kell a kötetet"
Most már ott tartok hogy nem érdekelnek az adatok hanem inkább az hogy létezik e olyan program ami képes megvizsgálni a pendrivot.
Ami megerősít, hogy kuka, vagy esetleg lehet még valamit kezdeni vele, olyanra gondolok mint HDD-ék esetében a H.D.Sentinel.
Típusa a pendivnak: CORSAIR FLASH VOYAGER 3.0 16Gb
Nehezen veszem tudomásul hogy egészen 1 évet sem bírt ki ez a típus.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest