- Akciókamerák
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Steam Deck
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Hajdu.1
üzenetére
Total Commander megkeresi az azonos fájlokat (bővített kereső), lehet választani, hogy névre, méretre, tartalomra.
Utána kilistázza, ami ablakba is tehető, de szerintem az nem várható el, hogy el is döntse a felhasználó helyett, hogy melyikkel, mit kellene csinálni. Én legalábbis nem örülnék, ha összekeverne nekem valamit.
De nem zárom ki, hogy létezhet más program, ami további funkciókkal bír, vagy egyedi szkriptet lehetne írni a feladatra.
(#29425) cascada
Szintén a TC tud könyvtárakat összehasonlítani és szinkronizálni, de itt is a felhasználó döntésén múlik, hogy mit szeretne, vagyis melyik irányba történjen a másolás, felülírás, törlés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi