Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Hali, nekem egy olyan progi kellene amivel megvalósítható a gépen az URL access control de minden böngészőre. A legtöbb explorerrel működik csak ha mozzila vagy opera van a gépen bukik a dolog... próbáltam hogy a win/sys32/drivers/etc-be a host nevű fájlba beirtam 127.0.0.1-el a weboldalakat ezzel egy cím visszamutat a gépre és igy nem nyílik meg a weboldal..de neis kelljen mondanom fx vagy opera ugyanugy megnyitja őket..
parental control progik is csak explorerrel mennek, ráadásul loginolni kell velük, meg ''büntetésből'' folyamatosan bontják a netet (ki-belépésnél meg hasonlók).
van egy progi a neve browse control de ez meg már komolyabb hálózatokhoz való egy szervergépről lehet a dolgokat állítgatni a többi gépen, kicsit magas nekem (habár hálózatunk az van itthon 4 géppel.. a routerben lévő access filter pedig valamiért nem akar működni majd ennek is utána kell járnom, na jó kis OFF lett, lényeg hogy értitek...
tehát url access progi ami megy fx-el meg operával (eza lényeg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest