- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓKérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
gimis #109001 üzenetére
Mert nem kell benyelni ezeket a system requirementeket. Max az ezekben szereplo vga szuksegletek szoktak fedni tobbnyire hellyel kozzel a valosagot de van h az sem.
Yt tesztekkel is ovatosan mert ott is van tomegesen machninalt dogivel.
Erdemes hivatalos, elsosorban kulfoldi tesztoldalakat (tpu stb) bongeszni.
Egyebkent a valaszodra meg: nyilvan egy regebbi i3 nem fog minden egy kozepes kategoriaju vgabol se kisajtolni mindent amit a tesztoldalakon latsz. Van ahol nincs diffi van ahol nagyobb eleg jatekfuggo.
Ahogy korabban is irtam, meg mindig a vga a legnagyobb keresztmetszet.De tenyleg nagyon sokmindentol fugg mi mire eleg. Vki jatek kozben ott tart 2-3 programot nyitva hagyva stb. Sima single cimekhez igen, meg egy regebbi 9100f is elmegy szodaval.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Paxker315 #108986 üzenetére
Alapvetoen egyetertek veled de o feltett egy direkt kerdest. Nem mindenki fps b*zi es nem mindenkinek vannak akkora keretei h platformvaltas elengedhetetlen stb, ahogy sokan itt teszik ajanlasokban, holott regen pont ez volt az mantra (es most is), h majd kesobb ezt meg azt lehet belepattintani.
Aztan a valosag meg az h halistennek vigan ellehet lenni regebbi cuccokkal is ha valaki keves penzbol akar elheto hobbit. Egyebkent mire elfogyna a jelenlegi cucc barki gepebol cpu szinten, ha mar van egy elfogadhato alapja, akkor egy ddr gen szinte nyugodtan atugorhato. Adott generacion belul azert egy normalis cpu nem nagyon fogy el.Nyilvan nem azt mondom h nincs fejlodes meg kulonbseg, de azert meg mindig gpu fogja meghatarozni 90%-ban azt h mi elheto es mi nem.
Nekem pl 8xxx-9xxx kategoriaju cpukrol eszem agaba nem lenne valtani felfele ha keves a penzmagom, legabbis en inkabb vgaba ontenem tovabbra is azt a megsporolt penzt, akkor is ha aranytalan lesz igy a konfig.
-
ggbuffon1897
őstag
12600kf emen egy bq dark rock4 van sima mx4el pasztazva, semmi oc meg buhera, jatekokban 60C kornyekeig megy.
Gondolkodok h csinalok egy kisebb update et 14600k-ra, arra eleg lesz ez a huto? Megeri egyaltalan belefeccolnom 40k-t?
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
parandroid #108932 üzenetére
Egyetertek, en is igy jartam h a jol bejaratott taggal hozattam mindent, de most vega uzemmodban van...gondolom arra járt NAV.
Egyebkent ez a rajtam keresztul meg igy meg ugy azert
nem teljesen valid mert regen en emlekeim szerint gariztattam ugy cuccot az altala a termek melleirt kiskerben, h a garanciajegy hianyaban a termek dobozan talalhato vonalkod eleg volt..Igaz ez nem mostanaban volt.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
itoth70 #108895 üzenetére
Nekem is megfordult a fejemben, de amikor lattam h az 1851 se lesz tul hosszueletu, hat siman lemondtam rola.
Amd meg nem kell. Kenjek a hajukra a 70-80C os mukodesi homersekletuket. Tudom tudom a hoatado felulet meg a kupak, engem mégis zavar. Egy elmeletileg 100w alatt fogyaszto cucc ne legyen mar 20 fokkal melegebb mint az elvileg "kazán" intelek. (On stock, leghuteses allapotrol, es buheralastol mentes allapotrol beszelek..nem erdekel h ki mit UVzik es optimalizal a gyarto helyett)
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
hokuszpk #108873 üzenetére
En siman bevagtam a 12600kf-et egy b760 aourus lapba, tuning nalam nem jatszik, a 12400f es a 12600kf kozott pedig asszem volt 10k diffi igy nem is volt kerdes. Es bar nem ide tartozik, de ezek a lapok mar cpu nelkul is tudjak a bios refresht? Ez nekem uj vagy lemaradtam vmirol, csak ugye vannak helyek ahol ezert relative komoly (feladathoz merten) lovettat is elkernek. Csak mert ocsemnek is azert lett 12400f a 14400f helyett mert fogalmam se volt h az o lapja milyen biossal erkezik es ne legyen lyukra futas. Vagy h kell ezt a gyakorlatban elkepzelni? Beteszem a meg nem kompatibilis cpu-t es elso inditasnal rogton kapom a biosban az updatet?
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Lizard0828 #108850 üzenetére
Van egy 3 honapos gyerekem aki mellett heti par ora jut "mókára" amikor az anyja szoptatja tobbnyire. Szval egyfajta onjutalmazas is
de am5re valtashoz szedjem szet a gepet tegyek uj wint stb ..alvas helyett..egy sima procicsere egyszerubbnek tunik
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Lizard0828 #108845 üzenetére
9600x lenne a jelolt de engem olyan tulzottan nem gyozott meg h olyan marha nagyot ereznek a valtasbol 1440pn egy 7800xtvel tarsitva
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Dragon3000 #108836 üzenetére
Nem a ram buheralasrol beszeltem hanem amiket irogatnak h igy feszelik ugy feszelik magat a procit. Eleg volt nekem a 7800xt-vel kinlodni , lusta vagyok en mar ehhez. A 12600kfhez se nyultam egy metert sem, az 60C korul siman megall jatekok alatt.
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
Van egy 12600kfem, elgondolkodtam a cserejen (csak h naprakesz legyen a konfig , alapvetoen semmi bajom vele)
Errol mire erdemes valtani? (BQ Dark Rock4 van rajta jelenleg es maradna is)
Mindenki odaig van az amdktol, de engem anno a 2600x-nel jol pofanvert az a tapasztalat, h idle is ugy rangatja a hofokokat ezaltal a cpu hutes ventivezerleset is, amihez nehez barmilyen normalis ventigorbet rajzolni, h az csendes es huvos is maradjon.. raadasul videok alapjan bo 20 fokkal melegebben szaladgalnak az uj szeriasok is a rossz hoatado miatt. A masik ami eltantorit h a normalis mukodeshez akarcsak a vgaikat en buheraljak biosba vagy segedprogikba, amit meg nem szeretnek.
Az intel meg azert gaz mert megint uj tokozasa lesz.
Szval kicsit tanacstalan vagyok.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
pendre54 #108550 üzenetére
Ha mindenkepp 1700as tokozason gondolkodsz, de aggodsz , akkor miert nem veszel egy 12600k-t?
Nekem jelenleg 12600kf van, csak azert gondolkodtam el a 14600k-n (98k) mert most kb ingyen lenne a csere (AC shadows igyis ugyis megfogom venni, ami most promo hozza)
Vagy miert pont a 14500 horror aron?
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
hokuszpk #108462 üzenetére
Olyan akkor nincs ezek szerint az AMDnel h on stock valami ugy uzemel ahogy annak kellene?
A vgaiknal ugyanez a musor, en feszeljem alul meg minden, mert a gyarto keptelen volt megcsinalni a termek finomhangolasat.
Egy combos tuningnal barmelyik oldal is legyen elfogadom ezeket a dolgokat, de igy tovabbra se ertem miert jo nekem laikusnak, ha csak a felet fogyasztja papiron, megis magasabb uzemi homersekleten uzemel , jobb hutes kell ra h csendes legyen stb.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
balintka #108436 üzenetére
Gondolom mert joval dragabbak es foldi halando nem igazan hasznalja ki azokat a + featureoket amiket kinal.
Ahogy lattam mar vannak 840es lapok is
ezek vmi butitott "csodak" szinten dragan?
Egyebkent rohadt draga az am5re allas most mondjuk egy 1700as lap + i5 elleneben. Raadasul most AC shadows megy promoba intelek melle alzan amivel mar kifejezetten jo vetelek. Meg en is elgondolkodtam rajta h az amdre valtas helyett inkabb bepattintok egy 14.genes i5- i7et a 12600k helyett.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
ollie #108414 üzenetére
A penz nem lenyeg, ez a cserebere nalam hobbi.
Amitol idegrangast kaptam a 2xxx es szerianal h idle is olyan hofokingadozasokat csinalt idle is (akkor asszem bq pure rock 2 volt rajta) h lehetetlen volt hozza normalis ventiprofilt szabni.
De ha 65w-os tdpje van h a francba 80Cos meg az allitolag kazan intelek siman elvannak ugyanilyen hofokon allitolag 2x ekkora TDPbol?
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
Jelenleg ez a konfigom van:
12600KF
Be Quiet! Dark Rock 4
GIGABYTE B760M AORUS ELITE AX
Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black AMD EXPO/Intel XMP
Sapphire Nitro+ 7800XT
NZXT H5 Flow ház1440p játékra (főleg single player címek) megérné cserélni egy AM5 wifis lap + 9600X kombora a procit anelkul h pl hutot kelljen cserelnem? (semmi OC-t nem akarok, mostanin sincs)
Regen volt 2600X-em, nagyon utaltam h idle-be ugrabugral a hőfok rángatva a hűtő rpmjét. Nekem fontos h csendes legyen a konfig, 9xxx szerianal mar javitottak h ne 70-80Con maszkaljon jatekok alatt a proci? A mostanim nem nagyon megy 65C fole szinte soha.
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
Mini itx kis játékos gépet tervezek összerakni (Jonsbo A4 v umx1 plus házba)
Alapvetően már elég hobbijátékos lettem így 35évesen, főleg a régebbi AC-k , stratégia (total warok, anno sorozat, football manager a fő csapásirány)
Egy 4k tv-re lenne kötve a masina, de nincsenek se illuzioim se millioim a 4k kepes konfigra, igy majd tolom rajta FHDban. (AAA játékra ott a ps4 prom vagy majd valamelyik új konzol
Alapvetően egy 1650s a terv vgaban (emellett az árak mellett talán ezzel bukom majd a legkevesebbet egy cserénél)
Ami között megy a vacila:
I3 10100 + asrock h470m itx ac - egyetlen "bajom" hogy a 10400f csak 12 ezerrel drágább, de nem tudom megeri e most a felárat, illetve ez az 1200as platform kicsit nekem átmenetinek tűnik (szokas szerint)
R3 3100/r5 2600 + asrock b450i itx ac - előbbi olcsóbb a 10100nál, utóbbi 6/12 (a 3600 erősen tul van arazva most szerintem) , kesobb am4bol lesz választék upgradre
Előre is köszi a tanácsot (ja és nem szeretnék várni új ryzenre stb. az nem az én mufajom
)
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
RaZroX #57172 üzenetére
az a gond , h csak a videókártya 50 rugó körül van (használtan talán ki lehet fogni 30-40között egyet,nemtudom mennyire vagy ilyen szinten rugalmas) h megfeleljen neked a "full-grafikás" játékra,
a táp az tuti kuka, azzal számolj
Szerintem egyébként egyszerű ha valahogy egyszerre félreteszel 130-150k-t, aztán abból már neki lehet indulni a dolgoknak, így apránként nem tartom valószínűnek a dolgot.
szerk: egyébként ha úgy néz ki a dolog, h marad a jelenlegi géped még használatban és most csak elkezdenéd apránként összevásárolni az alkatrészeket, amelyek még nem lesznek "bevetve", akkor talán ellehet kezdeni a dolgot.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
IntelKiller7 #57018 üzenetére
1150-nel szerintem jobban jársz
játékra szerintem bőven elég egy non-k-s i5 is, K-sokhoz uaúgy kell +hűtő meg drága lap, mint az AMD-s vonalhoz
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Zsivaagoo #56944 üzenetére
engem nem kell győzködnöd, énis szemezgettem vele, de mivel neki is elsősorban játékra kell, ezért nyílván célszerűbb az abban többnyire jobban teljesítő és vmennyivel olcsóbb i5-öt választani, ahogy sajnos énis tenni fogom
én ugyanis most akarok játszani, nem 3év múlva, ameddig a kókány programozók írnak olyan játékokat, h képesek legyenek kihasználni az AMD előnyeit. (ráadásul hol lesz már 3 év múlva egy 8320 v egy jelenlegi i5 teljesítményben, ezért is győztem meg magam, mert beláttam (mint már többször is) h a hw + időtállóság párosa merő szemfényvesztés és önhülyítés)
én pl a haswell-e prociknak se látom értelmét, pl a 4570 uazt tudja mint a 4590, előbbire elég egy 16-17k-s jó minőségű b85ös lap, utóbbira h97es kell. Persze nyílván sokan utóbbit veszik, mondván "fejleszthetőség", holott 2évente cseréli az Intel is a lapkészleteit, jön a DDR4 meg p*csatudja h még mi.
Én a pénztárcámat tartom szem előtt és az ár/érték arányt. Az meg meló, meg némi játék mellett szeretne még inni is
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
lorincz92 #56934 üzenetére
énis AMD b*zi vagyok, énis hasonló dilemma előtt állok x2 250ről való fejlesztésben, de sajnos be kellett látnom h nem alternatívák jelenleg
egyrészt ugye kell rájuk alaphangon egy 10k-s hűtő, egy drága lap, amivel árban ugyanott vagyok mint egy i5-el (én fx 8320al viszonyítok)..és akkor még ott van h tuningolni kell amihez én nem értek és nincs is kedvem vele macerálni, h kihozza belőle az ember amit a proci tud (legalábbis fórumtársak véleménye szerint)
engem is a 8mag 8 szál vonz,de ha egyszerűen nincs játék ami ezt kihasználja akkor tök felesleges, ráadásul amire majd odaér a dolog h szeretni fogják, már mind a jelenlegi i5-ök, meg ezek az AMD-k is kevéskék lesznek..legalábbis szerintem.
A 8320-ak tdp-je engem modnjuk önmagában nem riasztana el, de a 9xxx-eké igen.
De amúgy kb itt ilyen 4-5 fps különbségekről megy az öldöklő harc az AMD és az Intel "harcosai" között, szval egy mezei júzernek jó lehet mind2, pláne játékra. De szerintem az ésszerű alternatíva tényleg egy i5.
-
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Picturemaker #56764 üzenetére
Hát igen, pl én napközbe melózok, hazaesek 5re, max eljátszogatok 2-3 órát, többi böngészés stb, max hétvégén húzom meg kicsit az ipart, de akkor se non-stop szinten..
Egyébként az fx-ek ennyire gázok alapórajelen, mint amilyennek itt be vannak állítva? Mert nem vagyok egy tuningbajnok (szívesen próbálkoznék vele egyébként, természetesen csak mértékkel, illetve amíg értelmét látom). A hűtő is tényleg ennyire gázos? Mert nekem eddig 4 amd konfigomból mind a 4en a gyári ment és engem sose zavart a hangjuk (fel se nagyon tűnt h őszinte legyek)
Ezt a fogyasztást egyébként egyszer vki belőhetné, h kb milyen összegről is beszélünk, mert hallottam már végleteket.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Hobbbyt #56761 üzenetére
mivel gépújítás előtt állok, már 3hete böngészem a fórumokat, hsz-eket, a bizonytalanságom csak még tovább fokozódott
egyszerű laikusként (kéretik ezt figyelembe venni)
amit nem tudok belátni, az pl az h az Intel i5ök közel 50rugóért mitől annyira best buy ph szerte. Persze értem én h gyakorlatilag minden tesztben jobbat produkál, de kb itt itt 3-4 fps különbségekről beszélünk (tesztek alapján) , ráadásul h pl az amd 65 fps-e helyett az intel csinál 70-et, engem speciel nem érdekel, nem frapssal játszok, ha nagyon akadna képes vagyok kompromisszumokra graf terén stb (persze ez nyílván szubjektív).
Aztán ugye jön a következő pont h de hát az AMD-re kell + hűtő + drágább lap. Ez oké, csak az mintha elfelejtődne, h terhelés alatt a sima, tehát nem k-s i5-ök is melegszenek mint a dög (haverommal is leteszteltettem gyári hűtővel a 4570-jét, vmi 78 fok körül állt meg) , tehát azért oda se árt egy + hűtő, azonkívül, h aki ennyire zajérzékeny, valszeg amúgy se rakná fel az alapot se az AMD-re se az Intelre.
A lapoknál se értem h miért mondják, h de milyen drága az am3+-hoz, holott 22k-ért már meglehet kapni a giga 970A-UD3P lapját. Az Intelekhez se olcsóbb tudtommal, főleg ha előjön a "fejleszthetőség" szempont, ott is 20 felett van a normálisabbja. A fejleszthetőségről meg annyit h a PC meg a fejleszthetőség, vagyis pontosabban a "jövőbegondolkodás" két külön világ, mire odaérsz már foglalatcsere volt új procikkal stb..
Az utolsó pont ami elbizonytalanít, h ugye mindkét nextgen konzol alatt AMD-k dübörögnek..
A fogyasztási mizériához annyit, h aki 150k felett vesz elsősorban játékra gépet, azt nem fogja földhözvágni az a havi +1000 ft áram, de szerintem sokat mondtam, meg amúgyis rezsicsökkentés van
Úgy indultam neki augusztus közepén h na i5, de ezek miatt egyre bizonytalanabb vagyok és egyre több az infó ami tovább bonyolítja a dolgot.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
jocomen #56680 üzenetére
én nem néztem utána szval nyílván igazad van
de ha ezeket a számításokat átültetjük a realitás talajára, akkor évi 4-5 ezer Ft-nál aligha hiszem h nagyobb különbséget okoz
mert hát ugye egy átlagember mennyit pörgeti 100%on a procit? persze az, aki éjjel nappal játszik meg hasonló nyalánkságokkal foglalkozik, ott megértem a dolgot, de nekem ne mondja senki h egy magamfajtánál, ahol meló után pár óra játék,böngészés stb ez akkora difit okoz. Arról nem is beszélve, h aki már ennyit elver gépre, biztos az a havi párszáz forint többlet fogja földhözverni. Szval szerintem kicsit túlvan ez spirázva.
-
ggbuffon1897
őstag
miből gondolod h pl egy 8320at nem fogsz tudni addig használni? Nekem 5éve egy x2 250em volt, ami úgy kb tavalyra lett kevés. Ennél többet szerintem felesleges számolni bármilyen hardware-re főleg, h az átlaguser a büdös életben ki se fogja használni nemhogy az Intel de valszeg az AMD-ben rejlő összes tartalékot (azonkívül 4-5 év múlva amúgyis lehet kifele dobálni mindet a lappal együtt)
egyedül szerintem a fogyasztás, amibe belelehet kötni Intel oldalról, de nálam okosabb emberek már kiszámították h kb mennyit jelent, ha 100%on pörög a proci napi 24be (asszem évi 3-4k)
Én csak arra a felvetésre reagáltam, h 170ről indultál (énis onnan indulok, de max 180ig vagyok hajlandó elmenni punktum
) és hát jóval pénztárcabarátabban is meglehetne úsznod ezt a dolgot
De hát te tudod, a te pénzed, nem is a meggyőzés volt a célom
-
ggbuffon1897
őstag
mondjuk egy fx 8320 v 8350 is elég szerintem évekre bármire, főleg ha a progik/játékok nem csak az egy-két szálas megoldásokat szeretni, játéknál meg egy jó vga-val tesztek alapján édesmindegy h ilyen kategóriáknál melyik platform mellett döntesz. Mindezt pl egy 8320 esetében megteszed hűtővel együtt kb 40k-ból.
az h 3-4 év múlva is minden szipi-szupi legyen, szerintem hw ügyileg nem működik, mint koncepció.
De hát mindenki magának dönti el, az biztos h én 80k-ért nem vennék procit a jelenben, akkor se ha futna rá, egyszerűen nem találom reálisnak h egy átlaguser kihasználná v észrevenné számottevően azt a különbséget amit az Intel tud nyújtani, max a pénztárcádnak is, ahogy írod.
De lehet én gondolkodok szarul
-
ggbuffon1897
őstag
kis helpet kérnék srácok
már 2-3hónapja tervbe van egy új konfig
először kinéztem az fx 6300-at, aztán olvasgatva ph-s fórumokat szépen áttértem az i5 verzióhoz, aztán vissza az fx vonalra a 8320-hoz, most pedig vissza a kezdeti 6300-hoz
most egy x2 250 pörög a gépben immár 3éve, elsősorban játékra kellene a masina, igaz így már 29évesen eléggé leritkult a játékbázis (kb autós szimulátorok, különösen a majd most megjelenő Assetto Corsára,Project Carsra, Football Manager, Assassins Creed-ek), na meg a koromból adódóan a meló melletti pár óra játszadozásra már nincs kedvem 180k+ -t verni, így megpróbálok érték/arányosítani és lecsippenteni kicsit a költségekből
a vidkártyát már kinéztem (Sapphire r9 280 3gb) .
emellé bevállalhatok egy fx 6300at? illetve milyen hűtőt és lapot ajánlanátok hozzá?
1920*1080-ban játszok, az h minden ultrán legyek, nekem nem akkora lényeg, igaz ne is lowon menjen ennyi pénzért
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged